Дата 2016.05.12  Време 17:21  Посещения 188  Функции Функции
Обновена мобилна версия на сайта Мобилната версия на сайта е обновена с нов изглед и нови функции. Добавено е ново основно меню и два нови бутона. В основната версия на сайта са добавени QR кодове в страниците на всички мобилни игри.

От основното меню освен списък на всички нови игри, вече може да изберете топ игри или играни. В топ игри можете да намерите най-популярните мобилни игри в сайта. В списъка с играни игри можете бързо да намерите игра, която сте играли скоро и да продължите, където сте приключили последно.

Двата нови бутона служат за търсене в сайта и избор на категории мобилни игри. Вдясно от логото на сайта се намира бутона за търсене. При натискане се появява лента, където можете да въведете ключови думи за търсене. При натискане на другия бутон, който се намира вляво от логото, се появява меню с категории игри.

QR код мобилни игри В сайта са добавени и много нови мобилни игри. В пълната версия на сайта QR кодове могат да бъдат сканирани в страниците на игри, които могат да се играят и на мобилен телефон или таблет. Така директно можете да сканирате кода, който води към играта и да играете на вашия телефон. Тук вляво може да намерите QR код към основната страница на мобилната версия, който можете да сканирате. Ако все още нямате апликация за четене на QR код, потърсете QR Code Reader в мобилния магазин. Инсталирайте я на вашия телефон или таблет, така лесно ще можете да отваряне линкове, без да се налага да ги въвеждате на ръка.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Пролетни разлики
Пролетни разлики Това е онлайн логическа игра с откриване на разлики и пролетна атмосфера. Наслади се на пролетните пейзажи, докато се опиташ да откриеш всички разлики между картинките. Двете картинки на пръв поглед изглеждат еднакви, но има определен брой разлики. Намери разликите колкото можеш по-бързо, за да получиш по-висок резултат в играта.
Пирати разбивачи на блокчета
Пирати разбивачи на блокчета Присъедини се към пиратите и разбий блокчетата в тази логическа онлайн игра. Използвай пиратското оръдие и изстреляй топките, за да разбиеш блокчетата в играта. Всяко блокче съдържа съкровища, които пиратите искат да си присвоят. След всеки ход блокчетата ще се приближават до теб. Разбий блокчетата преди да са стигнали до оръдието, в противен случай играта ще приключи без успех. Разбий всички блокчета и събери колкото може повече съкровища, за да завършиш дадено ниво в играта.
Цветовете на Холи
Цветовете на Холи Тази онлайн логическа игра ще те потопи в цветния индийски празник на Холи. Избери цветен съд и го премести на друго празно място. Подреди всички съдове по цветове, за да ги събереш и да освободиш празно място на игралното поле. След всеки ход на игралното поле ще се появяват нови цветни съдове. Пресметни добре всичките си ходове, за да освободиш празно място колкото може по-скоро, в противен случай игралното поле ще се запълни и играта ще приключи.
Зомбита против пръсти
Зомбита против пръсти Отблъсни зомби нападението с твоя пръст в тази онлайн екшън игра. Немъртвите атакуват и са готови да завземат цялата Земя. Някой трябва да ги спре и ти си дошъл точно на време. Приготви пръстите си и покажи своите бързи рефлекси, за да спреш всички зомбита преди да е станало късно.
Смешни вицове, клипове и снимки