Дата 2020.03.27  Време 10:49  Посещения 240  Функции Функции
класации
Класацията в сайта с нови правила Класацията в сайта има нови правила. Тук можете да намерите подробен списък на точките и събитията, за които се получават. От класацията отпадат бонус точките, които се дават за период от 30 дни. Точки за спечелен медал се зачитат, само ако предишната лична позиция е била по-ниска или до сега няма запис в съответната игра. Ще се радваме да ни пишете, ако имате мнения или предложения за подобряване на правилата.

Всички играчи в сайта, които имат спечелени точки, могат да бъдат намерени в страницата топ играчи. Тук всички играчи са подредени по техния брой точки.

Важат следните правила за получаване на точки:

+60 точки за всеки златен медал
+15 точки за всеки сребърен медал
+30 точки за всеки бронзов медал
+5 точки за 4 до 6 място в класация
+1 точки за всяка друга класация

+50 точки за добавяне на аватар в профила
+3 точки за всяка предложена и одобрена игра
+2 точки за всяки добавен приятел
+1 точка за всеки написан коментар
+1 точки за оценяване на игра

+100 точки за спечелено предизвикателство на деня

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Самурай против Якуза
Самурай против Якуза Играй със самурая и победи противниците в тази онлайн екшън игра. Якуза са откраднали древни съкровища и руини. Използвай своите бойни умения и победи противниците в играта. Бий се против Якуза на различни местоположения. Унищожи противниците, като използваш своите ръце и различни оръжия, които ще намериш в играта.
Чудовище против зомбита
Чудовище против зомбита Играй с чудовището и му помогни да победи зомбитата в играта. Плъзни чудовището и премини през всички зомбита, за да ги елиминираш. Използвай стратегическо мислене, за да можеш да достигнеш до всички цели. Избягвай препятсвията и стигни до изходадната врата, след като елиминираш всички зомбита.
Супер скъпоценни камъни Срутване
Супер скъпоценни камъни Срутване Това е класическа игра със срутване на скъпоценни камъни. Приеми уникално предизвикателства във всяко едно ниво от играта. Твоята цел е да завършиш нивото с определен брой ходове. Колкото по-ефективно завършиш играта, толкова повече точки ще получиш.
Мечтана стая Преобразяване
Мечтана стая Преобразяване Добре дошъл в една невероятна игра с декорация на стая. Тук можеш да направиш своята стая мечта. Ти си купил очарователна стара къща с малка градина, която се нужаде от ремонт. Приготви се да обновиш всичко и да освежиш мебелите. Твоят мечтан дом те очаква.
Смешни вицове, клипове и снимки