Дата 2022.09.30  Време 13:05  Посещения 1803  Функции Функции
класации
Нови правила и колекция предмети От Октомври 2022 сайтът има обновен дизайн и нови правила на класацията. Допълнително има нова колекция предмети, които могат да се спечелят в игрите или да се закупят с виртуални точки.

Правилата на класацията в сайта се изменят. Вече ще се взимат впредвид първо броя медали, за да се определи мястото в генералната класацията. Тъй като точките ще могат да се използват за закупуване на предмети, те не могат вече да се използват за определяне на мястото в класацията. Също така всички играчи, които имат еднакъв брой точки в дадена игра, ще получават еднакво място или медал в класацията.

Различните виртуални предмети могат да се спечелят в определени игри. В страницата на всеки предмет са указани правилата, според които той може да бъде спечелен. Някои предмети могат да бъдат закупени чрез виртуалните точки, които се печелят в сайта. Има уникални предмети, които могат да се притежават само по един и други, от които могат да се закупят или спечелят много. Закупените предмети могат също и да се продадът, но за 75% от стойността им. Всеки предмет има описание и интересна информация в страницата на предмета. Предметите могат също да бъдат закупувани с цел да се направи подарък на друг потребител в сайта. Той на свой ред трябва да потвърди приемането на подаръка, а може и да го откаже.

Потребителите в сайта вече имат и нива, които се вдигат с печеленето на точки в сайта.

Коментари:

анни
date 2022.10.01  time 16:02
Браво на екипа ви,за новостите! Бъдете здрави и много успехи в личен и професионален план,късмет в живота!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Самурай против Якуза
Самурай против Якуза Играй със самурая и победи противниците в тази онлайн екшън игра. Якуза са откраднали древни съкровища и руини. Използвай своите бойни умения и победи противниците в играта. Бий се против Якуза на различни местоположения. Унищожи противниците, като използваш своите ръце и различни оръжия, които ще намериш в играта.
Чудовище против зомбита
Чудовище против зомбита Играй с чудовището и му помогни да победи зомбитата в играта. Плъзни чудовището и премини през всички зомбита, за да ги елиминираш. Използвай стратегическо мислене, за да можеш да достигнеш до всички цели. Избягвай препятсвията и стигни до изходадната врата, след като елиминираш всички зомбита.
Супер скъпоценни камъни Срутване
Супер скъпоценни камъни Срутване Това е класическа игра със срутване на скъпоценни камъни. Приеми уникално предизвикателства във всяко едно ниво от играта. Твоята цел е да завършиш нивото с определен брой ходове. Колкото по-ефективно завършиш играта, толкова повече точки ще получиш.
Мечтана стая Преобразяване
Мечтана стая Преобразяване Добре дошъл в една невероятна игра с декорация на стая. Тук можеш да направиш своята стая мечта. Ти си купил очарователна стара къща с малка градина, която се нужаде от ремонт. Приготви се да обновиш всичко и да освежиш мебелите. Твоят мечтан дом те очаква.
Смешни вицове, клипове и снимки