Дата 2023.07.01  Време 13:24  Посещения 951  Функции Функции
класации
Бонбони в класацията на игрите Бонбони са добавени като допълнителни награди в класациите на игрите. Всяка класация с място от 4 до 6 дава един бонбон. Броят на бонбоните се взима в предвид в главната класация на играчите в сайта, в случай че броя на всички медали е еднакъв. Всеки бонбон дава и определен брой точки.

Броят на точките, които дават медалите също е обновен. Броят на точките в сайта остава като следващ критерии за класацията, като се взима в предвид след броя на бонбоните.

Това са основните награди, които се дават в класациите на игрите:

Златен медал 80 точки за всеки златен медал
Сребърен медал 40 точки за всеки сребърен медал
Бронзов медал 20 точки за всеки бронзов медал
Бонбони 10 точки за 4 до 6 място в класация
Класация 1 точки за 7 до 20 място в класация

Трябва да се има в предвид, че ако даден играч има вече спечелен например сребърен медал (40 точки) в играта, при спечелването на златен медал ще се присъдят допълнително 40 точки, с което пълния брой спечелени точки от играта ще бъде 80, които се присъждат за златен медал. Така от дадена игра не могат да бъдат спечелени повече от 80 точки.

Всички правила на класацията и какви точки се получават можете да прочетете тук: Правила на класацията. Ако имате идеи как да подобрим правилата на класацията, можете да ни пишете от Страница с контакти.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Самурай против Якуза
Самурай против Якуза Играй със самурая и победи противниците в тази онлайн екшън игра. Якуза са откраднали древни съкровища и руини. Използвай своите бойни умения и победи противниците в играта. Бий се против Якуза на различни местоположения. Унищожи противниците, като използваш своите ръце и различни оръжия, които ще намериш в играта.
Чудовище против зомбита
Чудовище против зомбита Играй с чудовището и му помогни да победи зомбитата в играта. Плъзни чудовището и премини през всички зомбита, за да ги елиминираш. Използвай стратегическо мислене, за да можеш да достигнеш до всички цели. Избягвай препятсвията и стигни до изходадната врата, след като елиминираш всички зомбита.
Супер скъпоценни камъни Срутване
Супер скъпоценни камъни Срутване Това е класическа игра със срутване на скъпоценни камъни. Приеми уникално предизвикателства във всяко едно ниво от играта. Твоята цел е да завършиш нивото с определен брой ходове. Колкото по-ефективно завършиш играта, толкова повече точки ще получиш.
Мечтана стая Преобразяване
Мечтана стая Преобразяване Добре дошъл в една невероятна игра с декорация на стая. Тук можеш да направиш своята стая мечта. Ти си купил очарователна стара къща с малка градина, която се нужаде от ремонт. Приготви се да обновиш всичко и да освежиш мебелите. Твоят мечтан дом те очаква.
Смешни вицове, клипове и снимки