Дата 2023.10.13  Време 21:12  Посещения 679  Функции Функции
Нови допълнителни функции в сайта В сайта има нови колекции от предмети и нови специални допълнителни функции. Новите функции са заключени по подразбиране. При достигане на съответните условия, тези функции стават налични за регистрираните потребители в сайта. Специалните функции са например следните:

- Смяна на цвета на името
- Смяна на цвета на сайта
- Получаване на два пъти повече точки от класациите

В страницата с потребителски настройки има нова опция за смяна на цвета на името. С тази функция потребителите ще могат да избират с какъв цвят да бъде изписвано тяхното име във всички страници на сайта. Тази функция ще бъде достъпна, след като бъдат събрани всички предмети от колекция Плодове.

Функцията за смяната на цвета на сайта вече е била налична от настройките на профила. Сега се изисква потребителят да е достигнал десето ниво, за да има достъп до тази функция.

При събиране на цялата колекция от Оръжия в сайта, потребителите ще отключат нов бонус параметър и ще получават два пъти повече точки от всички класации в игрите.

В бъдеще ще бъдат добавяни нови колекции предмети и нови бонус възможнисти в сайта.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Самурай против Якуза
Самурай против Якуза Играй със самурая и победи противниците в тази онлайн екшън игра. Якуза са откраднали древни съкровища и руини. Използвай своите бойни умения и победи противниците в играта. Бий се против Якуза на различни местоположения. Унищожи противниците, като използваш своите ръце и различни оръжия, които ще намериш в играта.
Чудовище против зомбита
Чудовище против зомбита Играй с чудовището и му помогни да победи зомбитата в играта. Плъзни чудовището и премини през всички зомбита, за да ги елиминираш. Използвай стратегическо мислене, за да можеш да достигнеш до всички цели. Избягвай препятсвията и стигни до изходадната врата, след като елиминираш всички зомбита.
Супер скъпоценни камъни Срутване
Супер скъпоценни камъни Срутване Това е класическа игра със срутване на скъпоценни камъни. Приеми уникално предизвикателства във всяко едно ниво от играта. Твоята цел е да завършиш нивото с определен брой ходове. Колкото по-ефективно завършиш играта, толкова повече точки ще получиш.
Мечтана стая Преобразяване
Мечтана стая Преобразяване Добре дошъл в една невероятна игра с декорация на стая. Тук можеш да направиш своята стая мечта. Ти си купил очарователна стара къща с малка градина, която се нужаде от ремонт. Приготви се да обновиш всичко и да освежиш мебелите. Твоят мечтан дом те очаква.
Смешни вицове, клипове и снимки