Дата 2012.02.18  Време 11:49  Посещения 149  Функции Функции
Последни събития на главната страница Последните събития в сайта вече могат да бъдат видяни на главната страница, под списъка с онлайн играчи и статистика на сайта.

След последните събития на главната страница има и връзка към страница, където може да бъде преглеждан списък с всички последни събития в сайта.

Събитията, които се показват са следните:

- главусане за игра
- добавяне на игра в любими
- спечелване на точки от игра с класация
- писане на съобщение на стена в личния профил
- писане на коментар на игра
- добавяне на приятел
- регистрация в сайта
- смяна на ватар
- вход и изход от сайта

Нови събития могат да бъдат добавяни. Ако се сещате за нещо, което може да се включи, пишете ни в коментарите на публикацията. Благодарим предварително.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Епичен взрив
Епичен взрив Играй с древните предмети в тази онлайн игра с комбиниране на елементи. Размени местата на два съседни предмета и подреди три или повече еднакви в ред или колона. Изпълни целите в нивата, за да продължиш напред в играта.
Търсене на великденски яйца
Търсене на великденски яйца Играй с цветните великденски яйца в тази забавна онлайн игра. На игралното поле ще видиш много различни яйца, целта в играта е да откриеш показаното встрани яйце измежду всички други на игралното поле. Бъди бърз и спечели колкото можеш повече точки в играта.
Яйчен стрелец
Яйчен стрелец Играй с великденските яйца и ги групирай по цветове в тази онлайн логическа игра със стрелба с балончета. Яйцата ще се движат бавно надолу, а ти трябва да реагираш бързо и да ги групираш по цветове, за да ги събереш за Великден. Бъди бърз и не позволявай на яйцата да стигнат до долната граница, в противен случай играта ще приключи.
Сладък свят
Сладък свят Гмурни се в свят на бонбони и всякакви други сладости с тази онлайн логическа игра. Тук твоята задача е да събереш определен вид бонбони, за да завършиш дадено ниво от играта. За целта трябва да подредиш бонбоните по видове в колони или редове. Направи редици от три или повече еднакви бонбона, за да ги събереш.
Смешни вицове, клипове и снимки