Дата 2012.03.02  Време 14:00  Посещения 258  Функции Функции
Чат в сайта Сайтът вече има Чат. Намира се в дясната част на всяка една страница. Има и страница с Пълен чат, в която чатът е разположен в главната част от страницата и се виждат повече съобщения.

Ако искате можете да изключите чата в дясната част на сайта, за да не се вижда на всяка страница. Това може да стане от бутона за затваряне "X", който се намира встрани от заглавието на чат кутията. След това той няма да се показва на всяка страница, освен ако не го разрешите, като натиснете на бутона за отваряне "V", който се намира на същото място.

Надяваме се това нововъведение да ви е от полза. Пишете ни ако имате някакви предложения или забележки. Благодарим предварително!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Намери различното пиле
Намери различното пиле Играй с велигденските пилета в тази забавна онлайн игра. На игралното поле ще видиш няколко пилета, почти всички си имат еднакви двойници, само едно от тях е различно. Твоята задача е да откриеш различното пиле. Бъди бърз и открий различното пиле преди времето да изтече.
Балончета блиц галактика
Балончета блиц галактика Прицели се и стреляй с балончетата в тази онлайн логическа игра. Подреди балокчетата по цветове, за да ги събереш и да ги държиш на далеко от теб. Играта има два разлижни режима: аркаден режим, в който можеш да се опиташ да оцелееш колкото се може по-дълго, и режим предизвикателство, където трябва да оцелееш и да стигнеш до определен резултат. Изправи се пред редица от предизвикателства и се забавлявай с цветните балончета.
Епичен взрив
Епичен взрив Играй с древните предмети в тази онлайн игра с комбиниране на елементи. Размени местата на два съседни предмета и подреди три или повече еднакви в ред или колона. Изпълни целите в нивата, за да продължиш напред в играта.
Търсене на великденски яйца
Търсене на великденски яйца Играй с цветните великденски яйца в тази забавна онлайн игра. На игралното поле ще видиш много различни яйца, целта в играта е да откриеш показаното встрани яйце измежду всички други на игралното поле. Бъди бърз и спечели колкото можеш повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки