Дата 2012.03.07  Време 21:27  Посещения 296  Функции Функции
Ново лого на сайта Заглавното логото на сайта е обновено. Това е картинката в горната лява част на сайта.

Преди в логото имаше надпис "Флаш игри", сега логото включва името на сайта - flashigri.org. Главните цветове жълто и оранжево са запазени.

Също така в логото е добавена глава, наподобяваща герой от някоя флаш игра. Логото е добавено и на всички изображения и видео клипове в сайта.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Намери различното пиле
Намери различното пиле Играй с велигденските пилета в тази забавна онлайн игра. На игралното поле ще видиш няколко пилета, почти всички си имат еднакви двойници, само едно от тях е различно. Твоята задача е да откриеш различното пиле. Бъди бърз и открий различното пиле преди времето да изтече.
Балончета блиц галактика
Балончета блиц галактика Прицели се и стреляй с балончетата в тази онлайн логическа игра. Подреди балокчетата по цветове, за да ги събереш и да ги държиш на далеко от теб. Играта има два разлижни режима: аркаден режим, в който можеш да се опиташ да оцелееш колкото се може по-дълго, и режим предизвикателство, където трябва да оцелееш и да стигнеш до определен резултат. Изправи се пред редица от предизвикателства и се забавлявай с цветните балончета.
Епичен взрив
Епичен взрив Играй с древните предмети в тази онлайн игра с комбиниране на елементи. Размени местата на два съседни предмета и подреди три или повече еднакви в ред или колона. Изпълни целите в нивата, за да продължиш напред в играта.
Търсене на великденски яйца
Търсене на великденски яйца Играй с цветните великденски яйца в тази забавна онлайн игра. На игралното поле ще видиш много различни яйца, целта в играта е да откриеш показаното встрани яйце измежду всички други на игралното поле. Бъди бърз и спечели колкото можеш повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки