Дата 2013.03.06  Време 17:47  Посещения 323  Функции Функции
Нов дизайн на сайта Сайтът има дизайн с нови цветове. Променен е и видът и позицията на личното меню. До сега то се намираше в дясната лента на сайта. Личния профил и другите линкове вече могат да бъдат достъпени от лентата в най-горната част на сайта.

Можете да върнете стария зелен цвят на сайта или да изберете друг цвят, като използвате настройките в личния профил - Редактиране на профил. Тази функция може да се използва само от регистрираните посетители на сайта. Ако искате да използвате стария зелен или друг цвят на изгледа на сайта, променете стойността в полето "Цвят на сайта". В момента активни избори са Син, Червен и Зелен цвят.

В лентата с личното меню има три бутона - приятели, съобщения и известия. От тях могат лесно да бъдат достъпени съответните секции. Ако има нови предложения за приятели, нови съобщения или нови известия, автоматично се изпизва техния брой върху съответния бутон.

В страницата с известия можете да видите известия за следните събития:
- коментар за игра, която сте добавили
- нов отговор на ваш коментар
- ново съобшение на личната стена

Ще бъдат добавяни известия за нови събития. Информацията за тях ще бъде описана отново тук и в страницата с информация за сайта.

Пишете ни ако имате някакви препоръки или забележки.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Моден практикант Стилно пътуване
Моден практикант Стилно пътуване Отправи се на едно преобразяващо пътуване в света на стила и модата с тази онлайн игра за момичета. Стани практикант в една модна компания и се научи да съставяш красив моден външен вид. Потопи се в забързания свят на модата. С всяка една задача в играта можеш да подобриш модните си умения и да отключиш нови възможности да заблестиш.
Динамони 7
Динамони 7 Избери свой собствен демон и победи противниците в тази седма част на играта. Тази нова част на играта със събиране на чудовища включва четири нови зони за изследване. Създай свой отбор и стани истински Динамон водач. Твоето пътешествие около света продължава с демоните в тази седма част на играта.
Гараж за коли Разлики
Гараж за коли Разлики Играй в гаража с тази онлайн игра с откриване на разлики. Картинките в играта изглеждат на пръв поглед еднакви, но има 5 разлики между всяка една двойка картинки. Твоята задача е да откриеш всички разлики. Завърши всяко едно ниво колкото може по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Стани ушен лекар
Стани ушен лекар Стани ушен лекар и лекувай пациентите в лекарския кабинет в тази онлайн игра. Опашката от пациенти за лечение на ушите в болницата нараства. Нужен е ние лекар и ти можеш да помогнеш. Следвай инструкциите в играта и се научи бързо как да лекуваш ушите на пациентите. Използвай различни инструменти, почисти ушите и излекувай всички проблеми колкото можеш по-ефикасно и по-бързо.
Смешни вицове, клипове и снимки