Дата 2013.06.09  Време 16:28  Посещения 359  Игри Игри
Поправи счупената дъга Дъгата е красиво оптично явление в природата, любима гледка за много хора. За съжаление в играта Счупена дъга нещастен инцидент води до разрушаването на дъгата. Главният герой е едно малко момиченце, което става свидетел на катастрофата. Тя е решена да направи всичко по силите си, за да възстанови всички цветове на дъгата. Можеш ли да й помогнеш?

Дъгата представлява появяването на всички цветове от спектъра на светлината в небето. Този феномен се наблюдава, когато слънчевата светлина преминава през миниятюрни капки вода във въздуха. Това става възможно, когато вали, а слънчевите лъчи огряват малките капки във въздух. За да може да се види дъга, наблюдателят трябва да е застанал така, че слънцето да е зад неговия гръб. Лъчите трябва да идват под малък ъгъл или височина. Дъга може да се наблюдава също и в близост до водопади или фонтани.

Малкото момиче от играта Счупена дъга живее в един приказен свят и обича дъгата. В приказките дъгата се свързва с много чудни явления. В края на дъгата може да намериш голямо богатство. Ако минеш под дъгата може да си пожелаеш едно желание и то ще се изпълни. В тази игра обаче един аварирал сателит се блъска в чудната дъгата и тя се пръска на малки парченца скъпоценни камъни. Цялата магия на дъгата е развалена, а околната природа е пострадала от унищожителното бедствие.

Целта във всяко едно ниво от играта е да съберете всички скъпоценни камъни, които са се пръснали навсякъде по земята. Това ще помогне на повяхналите растения в природата да се съживят и дъгата ще се върне в небето. След като съберете всички камъни, трябва да стигнете до отворения изход. Различни препятсвия могат да ви спрат по пътя. Трябва да се пазите от бодливи кактуси и да използвате различни предмети, за да стигнете някое по-високо място. За щастие малкото момиче има и един чуден чадър, който я предпазва от високо падане и й помага да прескочи големи растояния.

Съберете всички камъни, възстановете магията на дъгата и върнете красотата в природата.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стрелба с цветя
Стрелба с цветя Това е забавна онлайн игра със стрелба с цветя. Изстреляй цветята и ги групирай по цветове. Целта в играта е да изчистиш цветята от игралното поле, като ги групираш по цветове. Бъди колкото се може по-бърз и изчисти повече цветя. Ако някое цвете премине през долната граница, играта ще приключи.
Подреди купчината
Подреди купчината Подреди цветните цилиндри в тази онлайн логическа игра. Можеш да местиш най-горния цилиндър от всяка купчина. Премести последователно всички цилиндри с еднакъв цвят в една от купчините. Има два режима на игра - лесен с повече време и сложен, в който има по-малко купчини, в които можеш да подреждаш цилиндрите. Подреди всички цилиндри по цветове колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Майстор на скоростта
Майстор на скоростта Тази игра ще те отправи на едно пътешествие с бъзи коли и много адреналин. Звука на двигателя и вълнението от скоростта на пътя са главна част от играта. Влез в колата и се състезавай с най-добрите в света. Събирай бонуси, избягвай препятсвията и избутай противниците от пистата, за да си проправиш път. Използвай събраните точки, за да подобриш твоята кола.
Готвене в града на ветровете
Готвене в града на ветровете Кулинарния празник започва в града на ветровете с тази онлайн игра с готвене. Участници от всички страни са дошли, за да покажат своите готварски умения. Те ще приготвят своите любими ястия, за да впечатлят жителите на града. Включи се в празника и приготви различни ястия, десерти и напитки. Не забравяй, че ястията не трябва да са само вкусни, но и трябва да изглеждат колкото се може по-впечатляващо.
Смешни вицове, клипове и снимки