Дата 2014.07.26  Време 17:47  Посещения 1475  Игри Игри
Tвоето момиче аватар Имал ли си някога аватар, който можеш да накараш да изглежда, както пожелаеш? Сега имаш този шанс в няколко игри с Ави и различна тематика - на плажа, на коледа, на хелоуин, парти за рожден ден, поп звезда и други, всяка една пълна с много стил и забавление.

В тези игри можеш да се разхождаш с Ави в един виртуален свят, който много наподобява реалността. Можеш да ходиш в различни стаи от дома на Ави, където да си починеш или да промениш своята външност. Множество различни спа процедури, гримиране, прически и облекла са налични с течение на играта.

В игрите можеш също да посетиш много места и сгради като библиотека, фитнес, училище, лаборатория, уроци по музика, плаж и други, в зависимост от тематиката на играта, където ще се срещнеш с интересни хората. Можеш също да си намериш работa, с която да изкараш малко пари или да отключиш нови дрехи и аксесоари.

В сайта можеш да играеш няколко игри с Ави:

Ави джобна поп звезда
Ави джобен рожден ден
Ави джобен брънч
Ави джобен плаж
Ави Хелоуин стил
Ави Коледен стил
Ави Моят красив аватар

Приятна игра!

Коментари:

Анонимен
date 2015.11.07  time 20:03
най-любимите

SunnyGirl123
date 2015.08.09  time 19:34
Уникални саа хддд : )))

simona
date 2015.07.09  time 23:34
super saa :*

Melis
date 2014.12.05  time 21:52
Super igri! :) :*

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Моден практикант Стилно пътуване
Моден практикант Стилно пътуване Отправи се на едно преобразяващо пътуване в света на стила и модата с тази онлайн игра за момичета. Стани практикант в една модна компания и се научи да съставяш красив моден външен вид. Потопи се в забързания свят на модата. С всяка една задача в играта можеш да подобриш модните си умения и да отключиш нови възможности да заблестиш.
Динамони 7
Динамони 7 Избери свой собствен демон и победи противниците в тази седма част на играта. Тази нова част на играта със събиране на чудовища включва четири нови зони за изследване. Създай свой отбор и стани истински Динамон водач. Твоето пътешествие около света продължава с демоните в тази седма част на играта.
Гараж за коли Разлики
Гараж за коли Разлики Играй в гаража с тази онлайн игра с откриване на разлики. Картинките в играта изглеждат на пръв поглед еднакви, но има 5 разлики между всяка една двойка картинки. Твоята задача е да откриеш всички разлики. Завърши всяко едно ниво колкото може по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Стани ушен лекар
Стани ушен лекар Стани ушен лекар и лекувай пациентите в лекарския кабинет в тази онлайн игра. Опашката от пациенти за лечение на ушите в болницата нараства. Нужен е ние лекар и ти можеш да помогнеш. Следвай инструкциите в играта и се научи бързо как да лекуваш ушите на пациентите. Използвай различни инструменти, почисти ушите и излекувай всички проблеми колкото можеш по-ефикасно и по-бързо.
Смешни вицове, клипове и снимки