Дата 2016.04.03  Време 15:35  Посещения 307  Игри Игри
делфини
Шоу с делфини в аквапарка Искате ли да наблюдавате грандиозно шоу с делфини в аквапарка? А какво ще кажете да влезете в ролята на дресьор и да командвате делфините? Това е възможно в игрите с делфини, където вие управлявате симпатичния морски бозайник. Изпълнявайте различните задачи в играта и забавлявайте публиката.

В игрите ще имате възможността да изпълнявате различни каскади и номера с делфините. С всяка част от играта обикаляте различни места по света. Можете да отключвате различни нови животни, с които да плувате във водата на аквапарка. Последните части от игрите могат да бъдат играни и на вашите мобилни устройства, телефони и таблети.

Тук ще ви представим и малко любопитна информация за делфините. Те са смятани за едни от най-интелигентите същества на земята. Делфините са дружелюбни и се смята, че някои от тях съзнателно търсят контакт с човека. Често се случва стада делфини да съпътстват плавателни съдове в открито море, като се движат до самия нос на кораба.

Делфините живеят на малки стада, наброяващи дузина индивида, но при изобилие на храна се срещат и огромни многохилядни стада. Те не са риби, а китоподобни морски бозайници. Делфините обитават предимно океаните и моретата, но също така и сладки води. Имат издължено тяло, което е приспособено за бързо плуване. Зрението им е остро както под вода, така и над повърхността, а техният слух превъзхожда човешкия и им служи също за ехолокация.

В сайта можете да играете няколко части на играта шоу с делфин:

Шоу с делфин 8
Шоу с делфин 7
Шоу с делфин 6
Шоу с делфин 5
Шоу с делфин 4
Шоу с делфин 3
Шоу с делфин 2
Шоу с делфин

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Пирати разбивачи на блокчета
Пирати разбивачи на блокчета Присъедини се към пиратите и разбий блокчетата в тази логическа онлайн игра. Използвай пиратското оръдие и изстреляй топките, за да разбиеш блокчетата в играта. Всяко блокче съдържа съкровища, които пиратите искат да си присвоят. След всеки ход блокчетата ще се приближават до теб. Разбий блокчетата преди да са стигнали до оръдието, в противен случай играта ще приключи без успех. Разбий всички блокчета и събери колкото може повече съкровища, за да завършиш дадено ниво в играта.
Цветовете на Холи
Цветовете на Холи Тази онлайн логическа игра ще те потопи в цветния индийски празник на Холи. Избери цветен съд и го премести на друго празно място. Подреди всички съдове по цветове, за да ги събереш и да освободиш празно място на игралното поле. След всеки ход на игралното поле ще се появяват нови цветни съдове. Пресметни добре всичките си ходове, за да освободиш празно място колкото може по-скоро, в противен случай игралното поле ще се запълни и играта ще приключи.
Зомбита против пръсти
Зомбита против пръсти Отблъсни зомби нападението с твоя пръст в тази онлайн екшън игра. Немъртвите атакуват и са готови да завземат цялата Земя. Някой трябва да ги спре и ти си дошъл точно на време. Приготви пръстите си и покажи своите бързи рефлекси, за да спреш всички зомбита преди да е станало късно.
Пъзел с винтове
Пъзел с винтове Развий винтове и премахни всички предмети в тази онлайн логическа игра. След като отвиеш даден винт, трябва да го поставиш в друга налична дупка. Можеш да буташ различни предмети, за да задействаш верижни реакции и да вземеш ключовете в играта. Премахни всички предмети от сцената, за да завършиш дадено ниво в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки