Дата 2016.04.09  Време 14:51  Посещения 1627  Игри Игри
маджонг
Маджонг игри забавление и тест за ума Маджонг е логическа игра, която е както развлекателна, така и предизвикателство за всеки ум. Онлайн маджонг игрите наподобяват древна китайска игра, която се играе от няколко играчи. Тук правилата са различни. В онлайн маджонг игрите трябва да свържете еднаквите блокчета и да изчистите цялото поле. Звучи просто, но освен това има и няколко допълнителни условия, които правят играта много предизвикателна. Всъщност можете да свързвате само блокчетата, които не са закрити. Това означава, че блокчето не трябва да има други блокчета в съседство на поне една страните му. В повечето маджонг игри има и още едно ограничение - линията, която свързва двете блокчета, не трябва да се пречупва повече от два пъти, както е показано на основната снимка горе вляво.

Древната китайска игра маджонг е измислена от мъдрия китайски философ Конфуции. Маджонг е игра, която изисква умения, стратегия, пресмятания и известна доза късмет. Древната игра маджонг в оригинал включва блокчета с китайски символи и изображения. Онлайн маджонг игрите наподобяват древната игра и повечето от тях съдържат блокчета със същите китайски символи. Разбира се съвременните онлайн маджонг игри могат да включват и всякакви други изображения. Обикновено те са тематично ориентирани и блокчетата в маджонг игрите изобразяват плодове, анимационни герои и други. Играйте онлайн маджонг игри в сайта, където можете да намерите голямо разнообразие от игри с чудни блокчета. Правилата в игрите могат да варират и да бъдат различни от основните. Понякога блокчетата са наредени на етажи, което прави играта още-потрудна. Такава е играта Черно-бял маджонг, в която можете да комбинирате само блокчета с различни цветове. В други игри блокчетата могат да се местят, което ще ви накара да бъдете още по-пресметливи, ако искате да завършите играта.

Някои от маджонг игрите в сайта имат класации. След като завършите играта, можете да запишете вашия личен резултат в сайта и да го споделите с вашите приятели. В сайтът има опция за споделяне на резултата във фейсбук, така можете да премерите сили със своите приятели. Маджонг игри с класации са Анимационен маджонг и Свържи животните, където можете да играете с много известни анимационни герои и животни от джунглата. Други маджонг игри с класации са Осмоза маджонг и Сандък с играчки Маджонг. В сайтът можете да намерите още много онлайн игри с класации, където да премерите сили с другите посетители на сайта и вашите приятели.

Приятна игра!

Коментари:

rikondo
date 2021.04.20  time 18:38
как да си запазя резултата и да го покажа

Зоя
date 2016.11.12  time 10:57
много са яки

Вили
date 2016.06.16  time 12:41
тези игри с животните са много хубави! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Динамони 7
Динамони 7 Избери свой собствен демон и победи противниците в тази седма част на играта. Тази нова част на играта със събиране на чудовища включва четири нови зони за изследване. Създай свой отбор и стани истински Динамон водач. Твоето пътешествие около света продължава с демоните в тази седма част на играта.
Гараж за коли Разлики
Гараж за коли Разлики Играй в гаража с тази онлайн игра с откриване на разлики. Картинките в играта изглеждат на пръв поглед еднакви, но има 5 разлики между всяка една двойка картинки. Твоята задача е да откриеш всички разлики. Завърши всяко едно ниво колкото може по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Стани ушен лекар
Стани ушен лекар Стани ушен лекар и лекувай пациентите в лекарския кабинет в тази онлайн игра. Опашката от пациенти за лечение на ушите в болницата нараства. Нужен е ние лекар и ти можеш да помогнеш. Следвай инструкциите в играта и се научи бързо как да лекуваш ушите на пациентите. Използвай различни инструменти, почисти ушите и излекувай всички проблеми колкото можеш по-ефикасно и по-бързо.
Изследвай стаите Скрити предмети
Изследвай стаите Скрити предмети Изследвай различни стаи със скрити предмети в тази забавна онлайн игра. Тук можеш да играеш в 18 нива, всяко от които има 6 предмета за откриване. Наслади се на вълнението от търсене на предметите в различни интересни стаи. Движи екрана наляво и надясно, за да огледаш цялата стая. Открий всички предмети колкото можеш по-бързо, за да събереш повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки