дата 2016.04.09  дата 14:51  посещения 259  Игри Игри
маджонг
Маджонг игри забавление и тест за ума Маджонг е логическа игра, която е както развлекателна, така и предизвикателство за всеки ум. Онлайн маджонг игрите наподобяват древна китайска игра, която се играе от няколко играчи. Тук правилата са различни. В онлайн маджонг игрите трябва да свържете еднаквите блокчета и да изчистите цялото поле. Звучи просто, но освен това има и няколко допълнителни условия, които правят играта много предизвикателна. Всъщност можете да свързвате само блокчетата, които не са закрити. Това означава, че блокчето не трябва да има други блокчета в съседство на поне една страните му. В повечето маджонг игри има и още едно ограничение - линията, която свързва двете блокчета, не трябва да се пречупва повече от два пъти, както е показано на основната снимка горе вляво.

Древната китайска игра маджонг е измислена от мъдрия китайски философ Конфуции. Маджонг е игра, която изисква умения, стратегия, пресмятания и известна доза късмет. Древната игра маджонг в оригинал включва блокчета с китайски символи и изображения. Онлайн маджонг игрите наподобяват древната игра и повечето от тях съдържат блокчета със същите китайски символи. Разбира се съвременните онлайн маджонг игри могат да включват и всякакви други изображения. Обикновено те са тематично ориентирани и блокчетата в маджонг игрите изобразяват плодове, анимационни герои и други. Играйте онлайн маджонг игри в сайта, където можете да намерите голямо разнообразие от игри с чудни блокчета. Правилата в игрите могат да варират и да бъдат различни от основните. Понякога блокчетата са наредени на етажи, което прави играта още-потрудна. Такава е играта Черно-бял маджонг, в която можете да комбинирате само блокчета с различни цветове. В други игри блокчетата могат да се местят, което ще ви накара да бъдете още по-пресметливи, ако искате да завършите играта.

Някои от маджонг игрите в сайта имат класации. След като завършите играта, можете да запишете вашия личен резултат в сайта и да го споделите с вашите приятели. В сайтът има опция за споделяне на резултата във фейсбук, така можете да премерите сили със своите приятели. Маджонг игри с класации са Анимационен маджонг и Свържи животните, където можете да играете с много известни анимационни герои и животни от джунглата. Други маджонг игри с класации са Осмоза маджонг и Сандък с играчки Маджонг. В сайтът можете да намерите още много онлайн игри с класации, където да премерите сили с другите посетители на сайта и вашите приятели.

Приятна игра!

Коментари:

Анонименzoq
дата 2016.11.12  дата 10:57
mnogo sa qki

Вили
дата 2016.06.16  дата 12:41
тези игри с животните са много хубави! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
1010 Делукс
1010 Делукс Подреди парчетата на полето и запълни редовете, за да ги изчистиш. Печели колкото може повече точки в играта.
Принцеси 3 Партита
Принцеси 3 Партита Елза и Жасмин ще посетят три партита за само една нощ. Всяко парти е с различна тема и трябва да бъде посетено с различна рокля. Красивите принцеси имат нужда от твоето съдействие, за да се приготвят. Играй с Елза и Жасмин и избери техния стил за всяко едно от трите партита.
Клондайк Пасианс 3D
Клондайк Пасианс 3D Играй Клондайк Пасианс и подреди картите по низходящ ред. Мести картите една върху друга, като можеш да слагаш само червена карта върху черна и обртано. Накрая премести картите с еднаква боя върху четирите празни места отгоре, като започнеш с асо.
Палавата бавачка
Палавата бавачка Намери комбинациите от действия в играта, за да накараш палавата бавачка да се раздвижи.
Смешни вицове, клипове и снимки