Дата 2016.04.12  Време 11:26  Посещения 2393  Игри Игри
зума
Зума игри с много топки за разбиване Най-вероятно вече сте играли на Зума с нейните безброй цветни топки за разбиване. Ако все още не сте опитали една от най-популярните онлайн игри, не се притеснявайте, тук ще можете да го направите. За новите или опитни играчи на Зума ще предложим много забавни класически и нови зума игри.

Нека първо да кажем какво представлява играта. Дълга редица топки неспирно се движи по даден път към определена крайна цел. А вашата задача е да спрете топките, преди да е станало късно. Питате се как можете да направите това? Много лесно, вие имате оръдие, с което можете да стреляте. Звучи просто, но не можете просто така да застреляте всички топки. Трябва да уцелите топки със същия цвят, като тази, която изстрелвате с оръдието. Така комбинирате три или повече еднакви топки, за да ги изчистите. Нивото на играта е преодоляно, когато изчистите всички топки. Зума делукс е класическата версия на играта, с интересни и предизвикателни нива.

Зума игри - Драконово мраморно разбиване В сайта можете да намерите и много други онлайн игри зума, които са с различна тематика. В играта Драконово мраморно разбиване например, главният герой е един свиреп дракон. Вместо огън, драконът бълва мраморни топки от своята уста. В някои игри ще откриете, че топките също са заменени от други предмети. Това прави игрите още по забавни. Такава е играта Суши зума, в която топките са заменени от вкусни суши хапки. Тук главният герой е едно гладно коте, нетърпеливо да изяде всичкото суши в играта. Още една зума игра, която горещо ви препоръчваме, е Кунг фу зума. Тук ще имате възможността да влезете в ролята на едно сладко мече панда.

Интересно е, че играта Зума е разработена от много известна компания. Оригиналната Зума игра е по идея на компанията PopCap Games, която е дъщерно дружество на Electronic Arts, също известна като EA Games.

Приятна игра!

Коментари:

temptation
date 2016.04.15  time 11:42
зумааа :) тази с мечето панда е много якАа!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Динамони 7
Динамони 7 Избери свой собствен демон и победи противниците в тази седма част на играта. Тази нова част на играта със събиране на чудовища включва четири нови зони за изследване. Създай свой отбор и стани истински Динамон водач. Твоето пътешествие около света продължава с демоните в тази седма част на играта.
Гараж за коли Разлики
Гараж за коли Разлики Играй в гаража с тази онлайн игра с откриване на разлики. Картинките в играта изглеждат на пръв поглед еднакви, но има 5 разлики между всяка една двойка картинки. Твоята задача е да откриеш всички разлики. Завърши всяко едно ниво колкото може по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Стани ушен лекар
Стани ушен лекар Стани ушен лекар и лекувай пациентите в лекарския кабинет в тази онлайн игра. Опашката от пациенти за лечение на ушите в болницата нараства. Нужен е ние лекар и ти можеш да помогнеш. Следвай инструкциите в играта и се научи бързо как да лекуваш ушите на пациентите. Използвай различни инструменти, почисти ушите и излекувай всички проблеми колкото можеш по-ефикасно и по-бързо.
Изследвай стаите Скрити предмети
Изследвай стаите Скрити предмети Изследвай различни стаи със скрити предмети в тази забавна онлайн игра. Тук можеш да играеш в 18 нива, всяко от които има 6 предмета за откриване. Наслади се на вълнението от търсене на предметите в различни интересни стаи. Движи екрана наляво и надясно, за да огледаш цялата стая. Открий всички предмети колкото можеш по-бързо, за да събереш повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки