Дата 2016.05.18  Време 13:02  Посещения 984  Игри Игри
музика
Най-добрата музика в игрите Добрата музика е много важна част от игрите. В началото музиката в игрите е била ограничена до звуци, които е позволявало нивото на развитие на технологиите. Това ограничение е вдъхновило нов жанр в музиката, който съществува и днес, въпреки че такива ограничения вече няма.

Ще представим някой от най-добрите мелодии, които присъстват в онлайн игрите. В някои от тях можем да забележим класическия стил на музиката. Някои мелодии са изцяло с модерно съвременно звучене, други съчетават и двата стила. Някои от игрите са вдъхновени от известни анимационни сериали и използват тяхната музика.

Тук можете директно да слушате музиката и да я свялите. Ако сте фен на някоя от игрите, можете да използвате мелодията за рингтон на своя телефон.

Ще се въздаржим от субективно оценяване на песните и ще ги подредим в обратен ред по рейтинга на техните игри. Освен песните има и връзки към игрите, които са едни от най-добрите в сайта.

10. Skywire Theme / Игри: Небесна линия (Skywire)

Небесна линия (Skywire)


9. Super D Theme / Игра: Супер Д (Super D)

Супер Д (Super D)


8. Monster High Theme / Игра: Нови приятелки в Гимназия за чудовища (Monster High New Friends)

Нови приятелки в Гимназия за чудовища (Monster High New Friends)


7. Gravity Falls Theme / Игра: Гравити Фолс Отмъщението на Ръмбъл (Gravity Falls Rumble's Revenge)

Гравити Фолс Отмъщението на Ръмбъл (Gravity Falls Rumble's Revenge)


6. Frost Bite Theme / Игри: Ледена захапка (Frost Bite)

Ледена захапка (Frost Bite)


5.Naruto Theme / Игра: Анимационна битка (Animation Fighting)

Анимационна битка (Animation Fighting)


4. Dragon Ball Z Battle Theme / Игра: Драгон Бол Z Битка (Dragon Ball Z Battle)

Драгон Бол Z Битка (Dragon Ball Z Battle)


3. Bad Ice Cream Theme / Игри: Лош сладолед (Bad Ice Cream)

Лош сладолед (Bad Ice Cream)


2. Super Mario Theme / Игри: Супер Марио Флаш (Super Mario Flash)

Супер Марио Флаш (Super Mario Flash)


1. Fireboy and Watergirl Theme / Игри: Момче огън и момиче вода (Fireboy and Watergirl)

Момче огън и момиче вода (Fireboy and Watergirl)

Коментари:

мишо
date 2016.08.30  time 23:13
яко :)

Геша
date 2016.05.31  time 14:34
Super e muzikata! ;)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Подреди купчината
Подреди купчината Подреди цветните цилиндри в тази онлайн логическа игра. Можеш да местиш най-горния цилиндър от всяка купчина. Премести последователно всички цилиндри с еднакъв цвят в една от купчините. Има два режима на игра - лесен с повече време и сложен, в който има по-малко купчини, в които можеш да подреждаш цилиндрите. Подреди всички цилиндри по цветове колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Майстор на скоростта
Майстор на скоростта Тази игра ще те отправи на едно пътешествие с бъзи коли и много адреналин. Звука на двигателя и вълнението от скоростта на пътя са главна част от играта. Влез в колата и се състезавай с най-добрите в света. Събирай бонуси, избягвай препятсвията и избутай противниците от пистата, за да си проправиш път. Използвай събраните точки, за да подобриш твоята кола.
Готвене в града на ветровете
Готвене в града на ветровете Кулинарния празник започва в града на ветровете с тази онлайн игра с готвене. Участници от всички страни са дошли, за да покажат своите готварски умения. Те ще приготвят своите любими ястия, за да впечатлят жителите на града. Включи се в празника и приготви различни ястия, десерти и напитки. Не забравяй, че ястията не трябва да са само вкусни, но и трябва да изглеждат колкото се може по-впечатляващо.
Каубои против роботи
Каубои против роботи Извади каубойските оръжия и се защитавай от роботите в тази онлайн екшън игра. Стреляй и спри атакуващите роботи преди да са разбили твоята защита и да стигнат до теб. Нивата ще стават все по-трудни и ще са истинско предизвикателство за твоите стрелкови умения. Унищожи всички противници и събери всички звезди и колкото се може повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки