дата 2016.08.06  дата 16:22  посещения 1091  Игри Игри
дисни
Героите на Дисни игри онлайн Дисни Ченъл е един от най-популярните канали за детски предавания. Дисни излъчва оригинални анимационни и игрални сериали и прави много филми всяка година. Този канал е създал много зведи, които са не само актьори, но също така модели, певци и танцьори. Безспорно едни от най-популярните герои на Дисни са Селена Гомес и Майли Сайръз, които участват в едни от най-успешните телевизионни програми на Дисни Ченъл - Магьосниците от Уейвърли плейс и Хана Монтана. Да не забравяме и една от най-успешните певици Деми Ловато, чиято кариера също е свързана с Дисни.

Игри с героите на Дисни Ченъл

В интернет е пълно с игри с Хана Монтана и Селена Гомес игри онлайн. Можете да обличате момичетата както ви хареса, да ги гримирате, да декорирате фен стая на Селена Гомес, да подреждате пъзели и да се насладите на много други забавления.

Най-добрите предавания на Дисни и техните герои са част от много забавни игри, които можете да намерите онлайн. Някои от най-добрите игрални сериали са Луна, Виолета, Лив и Мади, Джеси, Остин и Али и не на последно място Раздвижи се с участието на Зендая и Бела Торн. Дисни прави и много добри анимационни сериали и филми като Гравити Фолс, Финиъс и Фърб, Замръзналото кралство с принцеса Елза.

На страницата Дисни игри онлайн можете да намерите всички игри на Дисни в сайта с техните герои от много игрални и анимационни предавания.

Анимационни сериали

Предаванията и сериалите на Дисни са многобройни и не можем да се спрем подробно на всички. Нека хвърлим поглед на един от анимационните сериали на Дисни, пълен с много мистерии и загадки. Това е Гравити Фолс, където Мейбъл и Дипър са готови на всички, за да разкрият тайната на малкото градче. На страница Гравити Фолс игри можете да намерите много игри с Мейбъл и Дипър и техните приятели. Ако все още не сте гледали сериала, отдолу можете да видите интрото, за да придобиете представа. Това е един изключително интересен анимационен сериал, не само за деца, но и за възрастни.Няколко музикални хита

От Дисни тръгват и много музикални хитове, на които си струва да се спрем. Такaва е песента Why Says, в изпълнение на Selena Gomez и The Scene. Песента е пусната през март 2011 година, като водещ сингъл в третия албум на групата When the Sun Goes Down. Според певицата Селена Гомес, тази песен е направена, за да вдъхнови хората.This Is Me (Това съм аз) е песен на Деми Ловато и Джо Джонас от филма на Дисни Ченъл Кемп Рок. Песента е включена в саунтрака на филма, като четвърти и последен сингъл.Приятни моменти с героите на Дисни, техните сериали, песни и игри!

Коментари:

es i ip
дата 2017.01.21  дата 08:47
AZ haresvam SOY LUNA Violetta i Rusalkite ot MAKO 2 sezon az ot luna haresvam ambar kralicata i luna mechtatelkata i malko i delfi

александра димитрова
дата 2016.11.03  дата 19:26
на мен от льобимите ми фиуми от дисни е лив и мади,сой луна,кейси под прекритие и калинката и черния котарак.

Вера
дата 2016.09.10  дата 14:13
Сой Луна ми е любимото децко в Дисни Чанъл

Даниела
дата 2016.08.29  дата 16:53
Гравити Фолс е едно от любимите ми детски! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Дора на кънки
Дора на кънки Карай ролкови кънки с Дора и избягвай препятсвията по пътя в тази онлайн игра. Забавлявай се с Дора в парка за кънки и събирай монетите. Прави трикове на рампите и взимай бонусите за ускоряване.
Уинкс Клуб Стела Преобразяване
Уинкс Клуб Стела Преобразяване В тази игра феята Стела ще използва различни гримове и боя за коса, за да промени своя външен вид. Помогни на момичето от Уинкс Клуб да постигне зашеметяващ ефект в тази игра с преобразяване. Избери прическа, червило, тон на кожата, криле, аксесоари, спирала и гримове.
Жокер голф пасианс
Жокер голф пасианс Играй жокер голф пасианс и премахвай картите, които са съседни по ред на показаната карта от тестето.
Кристален голф пасианс
Кристален голф пасианс Играй кристален голф пасианс с картите и премахвай тези, които са съседни по ред на показаната карта от тестето.
Смешни вицове, клипове и снимки