дата 2016.09.30  дата 16:01  посещения 669  Игри Игри
остин и али музика дисни
Игрите на Остин и Али Остин и Али е комедиен сериал по Дисни Ченъл, който проследява отношенията между двама напълно различни музиканти. Остин Муун е екстравагантен музикант, а Али Доусън е затворената и срамежлива писателка на песни. Между двамата прехвърчат искри още от началото на сериала и несъмнено са много симпатична двойка. Али е също така изключително добра певица, но нейната сценофобия я кара да стои в страни от прожекторите на сцената. Постепенно тя преодолява своя страх и започва лично да забавлява публиката със своите песни. Главни герои в сериала са и най-добрите приятели на Остин и Али, това са Дес и Триш, които също са много забавни. Сериалът е застен в Маями, има четири сезона и приключва през 2016 година.

Връзката между Остин и Али

Остин и Али игри Историята на Остин и Али проследява много забавни моменти от тяхната кариера на музиканти. Очевидно е още от началото, че между тях има нещо повече от чисти професионални отношения. Двамата се харесват и без съмнение много си подхождат. По време на сериала минават през много различни фази на своята връзка. Постоянно се карат и се разделят, както правят всички, които са истински влюбени. Ако все още не сте гледали финала на сериала, всичко става ясно в последния епизод 20 на сезон 4. Тук се разбира дали двамата най-накрая ще бъдат заедно.

Актьорски състав

Ролята на Остин се играе от Рос Линч, а тази на Али от Лаура Марано. Дес и Триш се играят съотвено от Калъм Уорти и Рейни Родригез.

Игри с Остин и Али

Остин и Али Пинбол Героите са част от много Остин и Али игри, създадени от Дисни Ченъл, за феновете на сериала. В игрите можете да се забавлявате, докато обличате Лаура Марано, можете да приготвите фен флаер за предстоящ концерт на музикантите, можете да създадете своя песен. Влезте в ролята на продавач във фен магазина на Остин и Али или играйте много други интерактивни игри като например пинбол. Игрите са съпроводени с много от най-добрите песни на талантливите музиканти от Дисни Ченъл.

Песни в сериала Остин и Али

Музикалните изпълнения в сериала са в центъра на събитията в повечето от епизодите. Във видеото отдолу можете да видите и чуете едно от най-добрите изпълнения на Остин.Can you feel it? Можете ли да го почувствате?

Коментари:

Silviya
дата 2017.01.14  дата 20:58
Только тут ты гарантированно вернешь свои деньги в случае неудачной игры! Доверь свою игру лучшему зарубежному онлайн казино! Регистрация тут http://wltogethergaming.adsrv.eacdn.com/C.ashx?btag=a_353b_12c_&affid=168&siteid=353&adid=12&c=

мария
дата 2016.11.14  дата 08:10
прдалжаваи все така остин оште една уникална песн

Анонимен
дата 2016.11.01  дата 12:31
Мен ме кефи остин той е много талантлуво момче и се надявам да го срешна защо то живея в ,аями али също е много готина но ХИЧ НЕ СИ ОТИВА С ОСТИН МУЛ-Росс линч е това чуствам аз за тях а да да не забравя дез и триш те са супер готини и те също сехаресват но не с показва..... тоза ме кефи втях !!!!!

сълзичката
дата 2016.10.17  дата 17:38
този сериал с Остин и Али е много хубав

мишо
дата 2016.10.09  дата 14:20
Остин и Али са супер и игрите са добри! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
1010 Делукс
1010 Делукс Подреди парчетата на полето и запълни редовете, за да ги изчистиш. Печели колкото може повече точки в играта.
Принцеси 3 Партита
Принцеси 3 Партита Елза и Жасмин ще посетят три партита за само една нощ. Всяко парти е с различна тема и трябва да бъде посетено с различна рокля. Красивите принцеси имат нужда от твоето съдействие, за да се приготвят. Играй с Елза и Жасмин и избери техния стил за всяко едно от трите партита.
Клондайк Пасианс 3D
Клондайк Пасианс 3D Играй Клондайк Пасианс и подреди картите по низходящ ред. Мести картите една върху друга, като можеш да слагаш само червена карта върху черна и обртано. Накрая премести картите с еднаква боя върху четирите празни места отгоре, като започнеш с асо.
Палавата бавачка
Палавата бавачка Намери комбинациите от действия в играта, за да накараш палавата бавачка да се раздвижи.
Смешни вицове, клипове и снимки