Дата 2017.02.01  Време 16:49  Посещения 19744  Игри Игри
геймърки никелодеон
Игрите от сериала Геймърки Геймърки (Game Shakers) е телевизионен сериал по Никелодеон. Сериалът разказва за Бейб и Кензи, забавни момичета в седми клас, които създават мултимилионна компания за игри. Двете момичета взимат за бизнес партньор рап звездата Дабъл Джи. В сериала участват още Трипъл Джи, синът на Дабъл Джи, който е консултат по игрите, и Хъдсън, който тества игрите на Геймърки. Сериалът Геймърки включва много забавни игри, някои от които можете да играете и онлайн в сайта на телевизионния канал Никелодеон или в сайта за флаш игри на страницата с онлайн игри от Геймърки.

Епизодите на сериала, създаден от Дан Шнайдер, са пълни с много забавни моменти с техните главни герои. Бейб е дванайсет годишно момиче, тя е твърдо решена да постигне своето и не й пречи да настъпи някой по крака, за да го направи. Бейб е уверена, креативна и безстрашна, когато става въпрос за правене на важни решения. Кензи е също дванайсет годишна, тя не е толкова социална, но компенсира с големи технически познания. Трипъл Джи е разглезен от ухолния живот, който му предоставя неговия богат и известен баща, но всичко, което Трипъл Джи иска да е да се забавлява с деца на неговата възраст. Хъдсън е добър приятел на Бейб и Кензи и важен член на техния отбор. Той не е толкова интелигентен, но помага на своите приятели във всяка ситуация.

Игрите в Геймърки

Геймърки игриМожете да намерите много игри на страницата с игрите от сериала Геймърки. Тук можете да намерите оригиналните игри Кенгуру водолаз, Мръсно петно, Мини краставички, Фрасни лице и Най-малкият магазин за животни. Освен това можете да си направите тест в играта Какъв шейкър си ти и да видите на кой герой от сериала приличате, а в играта Каква е твоята работа мечта можете да видите коя работа би била подходяща за вас. Една от най-интересните игри е играта Sky Whale, която можете да инсталирате на своя телефон или таблет. Никелодеон е направил и спациална версия на играта Блок парти с участието на героите от Геймърки - Никелодеон Блок Парти Геймърки.

Играта Sky Whale

Геймърки Sky Whale играПървата игра, която Геймърки създават е Sky Whale. Играта е създадена като част от проект в училище. След като тя се оказва много успешна, Бейб и Кензи решават да основат компания за игри с помощта на техния приятел Хъдсън. Компанията се казва Геймърки (Game Shakers). По-късно Дабъл Джи се присъединява към компанията, като инвеститор и рекламно лице, а неговия син Трипъл Джи става главен консултант в компанията.

Името на играта Sky Whale може да се преведе като небесен кит. В тази игра трябва да задържите кита в небето колкото се може по-дълго. За целта трябва да подскачате по облаци и други луди предмети и да събирате понички в небето. Различни луди комбинации могат да изкарат кита дори в космоса, а екипировка за водолази може да го изпрати в дълбините на океана. Събирайте монети и ги използвайте за отключване на нови предмети, които ще ви помогнат във вашето приключение с кита в небето.

Играта е налична за мобилни устройства и можете да я инсталирате безплатно за Андроид от страницата Игра Sky Whale за Андроид. Можете да гледате видеото отдолу, което преставя играта.



Приятна игра с Бейб и Кензи и техните игри от Геймърки.

Коментари:

Вики
date 2023.04.23  time 10:13
Играта е много яка. Обожавам да я играя????????????????????

Анонимен
date 2021.10.16  time 15:36
Играта много е хубава

Анастасия
date 2021.07.23  time 21:00
Здравейте геймърски аз съм Анастасия и съм ви много голям фен защото знам колко се старайте да правите тези игри вие и ме вдъхновявате да стана от вас но ще ми отговорите ли защото много искам да съм от вашата група вие сте отдъхна вени знам изтеглих си една от двете игри толкова яка беше че направо ме вдъхнови да изтегля всички игри ако може просто ми пишете защото ми исках да ви кажа едно нещо много искам да съм под вашата група много.

Теодора
date 2020.10.09  time 06:39
Здрвейте Геймърки обичам ви всичките от този сериял аз се казвам Теодора и бриличам много на Бейб обожавам ви вас и игрите ви субер сте готини

valentin
date 2020.06.29  time 09:01
Game много помлители как дап забрави трип лоша работа

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Майстор на скоростта
Майстор на скоростта Тази игра ще те отправи на едно пътешествие с бъзи коли и много адреналин. Звука на двигателя и вълнението от скоростта на пътя са главна част от играта. Влез в колата и се състезавай с най-добрите в света. Събирай бонуси, избягвай препятсвията и избутай противниците от пистата, за да си проправиш път. Използвай събраните точки, за да подобриш твоята кола.
Готвене в града на ветровете
Готвене в града на ветровете Кулинарния празник започва в града на ветровете с тази онлайн игра с готвене. Участници от всички страни са дошли, за да покажат своите готварски умения. Те ще приготвят своите любими ястия, за да впечатлят жителите на града. Включи се в празника и приготви различни ястия, десерти и напитки. Не забравяй, че ястията не трябва да са само вкусни, но и трябва да изглеждат колкото се може по-впечатляващо.
Каубои против роботи
Каубои против роботи Извади каубойските оръжия и се защитавай от роботите в тази онлайн екшън игра. Стреляй и спри атакуващите роботи преди да са разбили твоята защита и да стигнат до теб. Нивата ще стават все по-трудни и ще са истинско предизвикателство за твоите стрелкови умения. Унищожи всички противници и събери всички звезди и колкото се може повече точки в играта.
Яйчена ферма
Яйчена ферма Влез в яйчената ферма и се забавлявай с гладната лисица в тази онлайн игра. Движи се бързо наляво и надясно и не испускай вкусните яйца. Изпълни целите във всяко едно ниво, за да продължиш напред в играта. Събирай яйцата и внимавай да не хванеш някое развалено яйце.
Смешни вицове, клипове и снимки