Дата 2019.11.09  Време 09:48  Посещения 2153  Игри Игри
виктор и валентино картун нетуърк анимационни герои
Виктор и Валентино игри в Монте Макабре Виктор и Валентино е анимационен сериал по детския канал Картун Нетуърк. Историята се развива в малкия тих град Монте Макабре, където двама напълно противоположни по характер братя търсят приключения. Те откриват свръхествествени събития с помощта на тяхната баба.

Виктор Калавера или Вик е по-малкия полубрат, който се отегчава и развълнува много лесно. Той обича да играе игри и да прави пакости, но преди всички е загрижен за своя брат. Валентино или Вал е по-големия брат, който е по-загрижен над това как изглежда. Той има по-добра координация и е по-умен, но също така е загрижен за своя брат. Той е пълничак и доста скромен, също така знае много за историята и древната култра.

Главни герои в анимационния сериал

Виктор и Валентино игриОсвен братята Виктор и Валентино в Монте Макабре има още много други интересни герои. Чата е бабата на Виктор и Валентино, при която момчетата живеят през лятото в Монте Макабре. Бабата Чата е сляпа и има свръхестествени способности. Шарлен е странно момиче, което често се закача с Виктор и Валентино, тя има свръхестествени способности и й храесва да ги използва над братята. Шарлен харесва Виктор и винаги се опитва да се включи в това, което прави той. Пайнапал е огромно момче, брат на Шарлен, което харесва да танцува. Мария Тереза е бабата на Шарлен и Пайнапал, тя е основен враг на бабата Чата. Мария притежава свой собствен ресторант за тако. Хулио е местния богаташ, който е пленен от антиките, които притежават Виктор и Валентино. Той харесва баба Чата и изглежда, че се поти доста в нейното присъствие. Ксочи е внучка на Хулио, тя обича суперестествените растения и салса танците.

Интро на сериала



Виктор и Валентино игри в Монте Макабре

Виктор и Валентино Тако терорБратята са главни герои в много онлайн игри с Виктор и Валентино, които се развиват в света на Монте Макабре. Една от най-интересните игри е Виктор и Валентино Тако терор. Тук момчетата са изправени пред вълни от атакуващи скелети и много други свръхествени врагове. Всеки враг има различни способности и трябва да бъде отстранен колкото се може по-бързо. Виктор и Валентино имат на разположение топки, с които могат да елиминират враговете. Всеки враг трябва да бъде оцелен определен брой пъти, за да бъде премахнат. Ако враговете достигнат до братята, играта приключва. Топките могат да бъдат изстреляни в различни посоки и правят рикошети, докато удрят враговете един след друг. Тайната в играта е да се използват колкото се може повече рикошети при всеки изстрел, за да могат да се отстранят повече врагове.

Друга интересна игра с Виктор и Валентино е играта Виктор и Валентино Разтягаща се гоненица. Тук двамата герои са загубили своята топка и тръгват да я търсят в подземията на Монте Макабре. Тяхната задача няма да е никак трудна, в подземията Виктор и Валентино срещат много капани и опасности. Опитай се да преминеш през всички нива на играта и да стигнеш до края. Ако имаш проблеми, можеш да погледнеш видеото, което показва как се преминава през всички нива на играта:



Приятна игра!

Коментари:

Коко
date 2020.10.11  time 07:46
новата игра с въжето е супер!

Беа
date 2019.12.20  time 09:03
това детско е супер! и игрите са много интересни! :)

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Търсене на великденски яйца
Търсене на великденски яйца Играй с цветните великденски яйца в тази забавна онлайн игра. На игралното поле ще видиш много различни яйца, целта в играта е да откриеш показаното встрани яйце измежду всички други на игралното поле. Бъди бърз и спечели колкото можеш повече точки в играта.
Яйчен стрелец
Яйчен стрелец Играй с великденските яйца и ги групирай по цветове в тази онлайн логическа игра със стрелба с балончета. Яйцата ще се движат бавно надолу, а ти трябва да реагираш бързо и да ги групираш по цветове, за да ги събереш за Великден. Бъди бърз и не позволявай на яйцата да стигнат до долната граница, в противен случай играта ще приключи.
Сладък свят
Сладък свят Гмурни се в свят на бонбони и всякакви други сладости с тази онлайн логическа игра. Тук твоята задача е да събереш определен вид бонбони, за да завършиш дадено ниво от играта. За целта трябва да подредиш бонбоните по видове в колони или редове. Направи редици от три или повече еднакви бонбона, за да ги събереш.
Пирати 5 разлики
Пирати 5 разлики Отправи се на вълнуващо пиратско приключение с тази онлайн игра с разлики. Огледай добре двете картинки и открий петте разлики във всяко едно ниво на играта. Бъди колкото можеш по-бърз, за да получиш по-висок резултат.
Смешни вицове, клипове и снимки