дата 2012.02.18  дата 00:19  посещения 1090  Игри Игри
футбол за двама
Флаш игри - Футбол за двама Футбол за двама (Football 1 on 1) е ретро игра с двама футболисти, чиято задача, както би се очаквало, е да вкарат гол в противниковата врата. Играта може да се играе едновременно от двама играчи или срещу компютър.

Възможните действия са елементарни, но са достатъчни, за да направят играта много интересна. Има и пароли, с които можете да вкарате допълнителни забавни елементи.

Ето някои от паролите, които можете да пробвате:

bOwliSbaLl - игра с боулиг топка
sPeSedmodE - по-високи скокове
floSATball - топката стои във въздуха и рикушира от тавана
teNniSbaLl - игра с топка за тенис на корт
loWgraSiTy - ниско ниво на гравитация

Паролите се въвеждат от началното меню на играта, от подменю Cheats. След въвеждане на паролата, трябва да натиснете Enter.

Други футболни игри, които са подобни на тази, са Футбол за двама Бразилия и Футболни легенди 2016. Тук също можете да играете срещу компютъра или в игра за двама играчи на един компютър.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Скоростен войн
Скоростен войн Състезавай се с най-добрите шофьори на различни писти и спечели титлата в играта. Управлявай твоята кола и използвай турбо, за да изпревариш съперниците на пистата.
Странно селище
Странно селище Движи се по платформите в играта, събери монетите и стигни до червения знак. Бъди внимателен, за да не попаднеш в някои от капаните в играта.
Монстър Хай Луд синтез
Монстър Хай Луд синтез Играй с момичетата от Монстър Хай и облечи красавиците с широк избор от дрехи, аксесоари и нови прически. Ако се чудите какво може да се получи, ако се комбинират две момичета от Монстър Хай в едно, тук можете да видите това. Едното момиче е синтез от Дракулора и Робека Стийм, а другото от Кело де Нил и Торалей Страйп. Играйте с новите герои от Монстър Хай и ги направете да изглеждат невероятно.
Бременната Ариел е ранена
Бременната Ариел е ранена Малката русалка Ариел е бременна и очаква да роди скоро, но тя е ранена и има нужда от твоите грижи. Следвай инструкциите в играта и помогни на красивата русалка Ариел да оздравее.
Смешни вицове, клипове и снимки