дата 2012.02.18  дата 00:19  посещения 1055  Игри Игри
футбол за двама
Флаш игри - Футбол за двама Футбол за двама (Football 1 on 1) е ретро игра с двама футболисти, чиято задача, както би се очаквало, е да вкарат гол в противниковата врата. Играта може да се играе едновременно от двама играчи или срещу компютър.

Възможните действия са елементарни, но са достатъчни, за да направят играта много интересна. Има и пароли, с които можете да вкарате допълнителни забавни елементи.

Ето някои от паролите, които можете да пробвате:

bOwliSbaLl - игра с боулиг топка
sPeSedmodE - по-високи скокове
floSATball - топката стои във въздуха и рикушира от тавана
teNniSbaLl - игра с топка за тенис на корт
loWgraSiTy - ниско ниво на гравитация

Паролите се въвеждат от началното меню на играта, от подменю Cheats. След въвеждане на паролата, трябва да натиснете Enter.

Други футболни игри, които са подобни на тази, са Футбол за двама Бразилия и Футболни легенди 2016. Тук също можете да играете срещу компютъра или в игра за двама играчи на един компютър.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Евър Афтър Хай Парти на басейн
Евър Афтър Хай Парти на басейн Играй с момичетата от Евър Афтър Хай и се забавлявай с тях на парти в басейна.
Силата на илюзията
Силата на илюзията Габриел е магьосник и изпълнява различни магии и илюзии за публиката в местния цирк. Габриел е ядосан, защото неговият колега Артон използва силата на илюзията, за да ограбва публиката. Габриел е решил да започне разследване и да докаже вината на Артон. Помогни на Габриел да намери всички скрити предмети от списъка в играта.
Армия от котки Лига
Армия от котки Лига Управлявай твоята армия от котки и победи всички противници в лигата. Екипирай своите войни с нови оръжия.
Съкровищата на Монтезума 2
Съкровищата на Монтезума 2 Размести местата на камъни и ги комбинирай по три, за да отключиш ценните съкровища на Монтезума. Можеш да минеш нивото, когато запълниш лентата със скъпоценни камъни.
Смешни вицове, клипове и снимки