дата 2012.02.18  дата 00:19  посещения 1116  Игри Игри
футбол за двама
Флаш игри - Футбол за двама Футбол за двама (Football 1 on 1) е ретро игра с двама футболисти, чиято задача, както би се очаквало, е да вкарат гол в противниковата врата. Играта може да се играе едновременно от двама играчи или срещу компютър.

Възможните действия са елементарни, но са достатъчни, за да направят играта много интересна. Има и пароли, с които можете да вкарате допълнителни забавни елементи.

Ето някои от паролите, които можете да пробвате:

bOwliSbaLl - игра с боулиг топка
sPeSedmodE - по-високи скокове
floSATball - топката стои във въздуха и рикушира от тавана
teNniSbaLl - игра с топка за тенис на корт
loWgraSiTy - ниско ниво на гравитация

Паролите се въвеждат от началното меню на играта, от подменю Cheats. След въвеждане на паролата, трябва да натиснете Enter.

Други футболни игри, които са подобни на тази, са Футбол за двама Бразилия и Футболни легенди 2016. Тук също можете да играете срещу компютъра или в игра за двама играчи на един компютър.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Супер Марио Брос Звезда 2
Супер Марио Брос Звезда 2 Играй със Супер Марио в тази игра с платформи и събери трите звезди, за да отвориш вратата към следващото ниво в играта. Избягвай противниците и прескачай капаните, върни се до началото след като събереш звездите.
Елза ранена русалка
Елза ранена русалка Елза е кралицата на Арандел, но в тази игра тя е облечена като русалка. Елза е ранена и има нужда от твоята помощ. Следвай инструкциите в играта и помогни на русалката Елза да се възстанови.
Самолет в джунглата
Самолет в джунглата Лети с жабата в самолета и спаси всички приятели в джунглата. Стреляй и победи всички противници, преди те да те наранят.
Реактивните момичета Състезание
Реактивните момичета Състезание Реактивните момичета се състезават една с друга на техните колелета. Моджо Джоджо също се е присъединил към тях. Избери любимия си герой и завърши състезанието на първо място, за да отключиш нови нива и да се забавляваш.
Смешни вицове, клипове и снимки