Дата 2012.02.18  Време 00:19  Посещения 1683  Игри Игри
футбол за двама
Флаш игри - Футбол за двама Футбол за двама (Football 1 on 1) е ретро игра с двама футболисти, чиято задача, както би се очаквало, е да вкарат гол в противниковата врата. Играта може да се играе едновременно от двама играчи или срещу компютър.

Възможните действия са елементарни, но са достатъчни, за да направят играта много интересна. Има и пароли, с които можете да вкарате допълнителни забавни елементи.

Ето някои от паролите, които можете да пробвате:

bOwliSbaLl - игра с боулиг топка
sPeSedmodE - по-високи скокове
floSATball - топката стои във въздуха и рикушира от тавана
teNniSbaLl - игра с топка за тенис на корт
loWgraSiTy - ниско ниво на гравитация

Паролите се въвеждат от началното меню на играта, от подменю Cheats. След въвеждане на паролата, трябва да натиснете Enter.

Други футболни игри, които са подобни на тази, са Футбол за двама Бразилия и Футболни легенди 2016. Тук също можете да играете срещу компютъра или в игра за двама играчи на един компютър.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Епичен взрив
Епичен взрив Играй с древните предмети в тази онлайн игра с комбиниране на елементи. Размени местата на два съседни предмета и подреди три или повече еднакви в ред или колона. Изпълни целите в нивата, за да продължиш напред в играта.
Търсене на великденски яйца
Търсене на великденски яйца Играй с цветните великденски яйца в тази забавна онлайн игра. На игралното поле ще видиш много различни яйца, целта в играта е да откриеш показаното встрани яйце измежду всички други на игралното поле. Бъди бърз и спечели колкото можеш повече точки в играта.
Яйчен стрелец
Яйчен стрелец Играй с великденските яйца и ги групирай по цветове в тази онлайн логическа игра със стрелба с балончета. Яйцата ще се движат бавно надолу, а ти трябва да реагираш бързо и да ги групираш по цветове, за да ги събереш за Великден. Бъди бърз и не позволявай на яйцата да стигнат до долната граница, в противен случай играта ще приключи.
Сладък свят
Сладък свят Гмурни се в свят на бонбони и всякакви други сладости с тази онлайн логическа игра. Тук твоята задача е да събереш определен вид бонбони, за да завършиш дадено ниво от играта. За целта трябва да подредиш бонбоните по видове в колони или редове. Направи редици от три или повече еднакви бонбона, за да ги събереш.
Смешни вицове, клипове и снимки