дата 2012.02.18  дата 00:19  посещения 983  Игри Игри
Флаш игри - Футбол за двама Футбол за двама (Football 1 on 1) е ретро игра с двама футболисти, чиято задача, както би се очаквало, е да вкарат гол в противниковата врата. Играта може да се играе едновременно от двама играчи или срещу компютър.

Възможните действия са елементарни, но са достатъчни, за да направят играта много интересна. Има и пароли, с които можете да вкарате допълнителни забавни елементи.

Ето някои от паролите, които можете да пробвате:

bOwliSbaLl - игра с боулиг топка
sPeSedmodE - по-високи скокове
floSATball - топката стои във въздуха и рикушира от тавана
teNniSbaLl - игра с топка за тенис на корт
loWgraSiTy - ниско ниво на гравитация

Паролите се въвеждат от началното меню на играта, от подменю Cheats. След въвеждане на паролата, трябва да натиснете Enter.

Приятна игра!


Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Категории
Луна Скъпоценни камъни
Луна Скъпоценни камъни Комбинирай скъпоценните камъни с героите от аржентински сериал Луна, сниман със сътрудничеството на Дисни Ченъл. Размени местата на скъпоценните камъни и ги комбинирай по три или повече еднакви в ред или колона.
Победи ритъма
Победи ритъма Играй с Биг тайм ръш и следвай музиката, за да победиш ритъма в играта. Натискай всяка от линиите, когато там има тон от мелодията.
Кет разбивач на сърца
Кет разбивач на сърца Играй с Кет от Викторично, лети над града и разбий всички сърца в играта. Избягвай облаците, които могат да наранят Кет.
i-Карли хвани ритъма
i-Карли хвани ритъма Играй с Карли и мести мишката по външния край на шестоъгълника, за да хванеш всички ноти от мелодията.
Смешни вицове, клипове и снимки