дата 2012.02.18  дата 00:19  посещения 1072  Игри Игри
футбол за двама
Флаш игри - Футбол за двама Футбол за двама (Football 1 on 1) е ретро игра с двама футболисти, чиято задача, както би се очаквало, е да вкарат гол в противниковата врата. Играта може да се играе едновременно от двама играчи или срещу компютър.

Възможните действия са елементарни, но са достатъчни, за да направят играта много интересна. Има и пароли, с които можете да вкарате допълнителни забавни елементи.

Ето някои от паролите, които можете да пробвате:

bOwliSbaLl - игра с боулиг топка
sPeSedmodE - по-високи скокове
floSATball - топката стои във въздуха и рикушира от тавана
teNniSbaLl - игра с топка за тенис на корт
loWgraSiTy - ниско ниво на гравитация

Паролите се въвеждат от началното меню на играта, от подменю Cheats. След въвеждане на паролата, трябва да натиснете Enter.

Други футболни игри, които са подобни на тази, са Футбол за двама Бразилия и Футболни легенди 2016. Тук също можете да играете срещу компютъра или в игра за двама играчи на един компютър.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Снежно меле 2
Снежно меле 2 Играй с анимационните герои от Дисни и спечели снежното меле в играта. Избери един от отборите, изстрелвай снежни топки и уцели противниците в играта. Можеш да играеш с отборите на Бен 10, Джейк и Фин от Време за приключения, Реактивните момичета, Гъмбол и други.
Зарадвай маймунката Елфи
Зарадвай маймунката Елфи Реши логическите задачи в играта и открий всички елфи, за да зарадваш маймунката.
Луна Памет
Луна Памет Играй с Луна и нейните приятели и използвай своята памет, за да отвориш двойките еднакви карти.
Луна Пасианс
Луна Пасианс Играй пасианс с карти с образите на Луна и нейните приятели от сериала по Дисни Ченъл. Подреди картите по ред и цветове и спечели играта.
Смешни вицове, клипове и снимки