дата 2012.02.18  дата 00:19  посещения 1025  Игри Игри
Флаш игри - Футбол за двама Футбол за двама (Football 1 on 1) е ретро игра с двама футболисти, чиято задача, както би се очаквало, е да вкарат гол в противниковата врата. Играта може да се играе едновременно от двама играчи или срещу компютър.

Възможните действия са елементарни, но са достатъчни, за да направят играта много интересна. Има и пароли, с които можете да вкарате допълнителни забавни елементи.

Ето някои от паролите, които можете да пробвате:

bOwliSbaLl - игра с боулиг топка
sPeSedmodE - по-високи скокове
floSATball - топката стои във въздуха и рикушира от тавана
teNniSbaLl - игра с топка за тенис на корт
loWgraSiTy - ниско ниво на гравитация

Паролите се въвеждат от началното меню на играта, от подменю Cheats. След въвеждане на паролата, трябва да натиснете Enter.

Други футболни игри, които са подобни на тази, са Футбол за двама Бразилия и Футболни легенди 2016. Тук също можете да играете срещу компютъра или в игра за двама играчи на един компютър.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Категории
Леден романс
Леден романс Създай снежна пътека за Цар Студ от Време за приключения и събери скъпоценните камъни. Цар Студ мисли, че момичетата се впечатляват от атлетични мъже и той иска да спечели сърцето на принцесата в играта. Събирай скъпоценните камъни и ги използвай за закупуване на подоребия и подорбяване на твоите умения. Измини целия път, за да стигнеш до крайната цел, където се намира красивата принцеса.
Време за приключения Достойна мисия
Време за приключения Достойна мисия Фин и Джейк са на достойна мисия, за да намерят древна книга за Принцеса Бонибел Сладкодъвка. Води Вин и Джейк и им помогни да станат най-доблестните герои на света. Използвай специалните умения на Джейк, когато си близко до знак. Специалните умения са разпъване и прелитане над препятсвия. Джейк може също да размаже всички противници на полето.
Моби Дик 2
Моби Дик 2 Играй с белич кит Моби Дик и му помогни да изяде всичко, което мърда в океана. Движи се във водата, атакувай лодките и не забравяй да дишаш от повърхността на водата. Избягвай мрежите, харпуните и оръдията, за да оцелееш.
Виолета маникюр
Виолета маникюр Виолета има нужда от свежи идеи за своя маникюр, помогни на красавицата да освежи ноктите на ръцете си.
Смешни вицове, клипове и снимки