дата 2012.02.18  дата 00:19  посещения 970  Игри Игри
Флаш игри - Футбол за двама Футбол за двама (Football 1 on 1) е ретро игра с двама футболисти, чиято задача, както би се очаквало, е да вкарат гол в противниковата врата. Играта може да се играе едновременно от двама играчи или срещу компютър.

Възможните действия са елементарни, но са достатъчни, за да направят играта много интересна. Има и пароли, с които можете да вкарате допълнителни забавни елементи.

Ето някои от паролите, които можете да пробвате:

bOwliSbaLl - игра с боулиг топка
sPeSedmodE - по-високи скокове
floSATball - топката стои във въздуха и рикушира от тавана
teNniSbaLl - игра с топка за тенис на корт
loWgraSiTy - ниско ниво на гравитация

Паролите се въвеждат от началното меню на играта, от подменю Cheats. След въвеждане на паролата, трябва да натиснете Enter.

Приятна игра!


Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Категории
Вратата на Барона
Вратата на Барона Победи противниците в играта и спечли достатъчно звезди, за да преминеш всяка зона. Намери нови оръжия в играта и стани по-силен.
100м бягане
100м бягане Участвай на Олимпийските игри в дисциплина 100 метра бягане. Направи шест опита, най-бързият от тях ще бъде записан.
Майстор рибар
Майстор рибар Управлявай лодката и хвърляй въдицата във водата, за да хванеш всичката риба в езерото. Направи колкото може повече точки и покажи, че си майстор рибар. Достигни целта във всяко ниво, за да продължиш напред в играта.
Аз обичам сладолед
Аз обичам сладолед Изчисти групите от еднакво оцветени сладоледи, колкото по-големи са групите, толкова повече точки ще получиш. Достигни целта в играта и я надмини за допълнителни точки.
Смешни вицове, клипове и снимки