дата 2012.02.18  дата 00:19  посещения 998  Игри Игри
Флаш игри - Футбол за двама Футбол за двама (Football 1 on 1) е ретро игра с двама футболисти, чиято задача, както би се очаквало, е да вкарат гол в противниковата врата. Играта може да се играе едновременно от двама играчи или срещу компютър.

Възможните действия са елементарни, но са достатъчни, за да направят играта много интересна. Има и пароли, с които можете да вкарате допълнителни забавни елементи.

Ето някои от паролите, които можете да пробвате:

bOwliSbaLl - игра с боулиг топка
sPeSedmodE - по-високи скокове
floSATball - топката стои във въздуха и рикушира от тавана
teNniSbaLl - игра с топка за тенис на корт
loWgraSiTy - ниско ниво на гравитация

Паролите се въвеждат от началното меню на играта, от подменю Cheats. След въвеждане на паролата, трябва да натиснете Enter.

Други футболни игри, които са подобни на тази, са Футбол за двама Бразилия и Футболни легенди 2016. Тук също можете да играете срещу компютъра или в игра за двама играчи на един компютър.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Категории
Колите срещу трансформърс
Колите срещу трансформърс Избери на коя страна ще се състезаваш, на страната на колите или на роботите от трансформърс. Избягвай предметите на пътя и ускори колкото може повече, за да спечелиш състезанието в играта.
Гъмбол лутане с каска
Гъмбол лутане с каска Играй с Гъмбол и му помогни да стигне до Дарвин и другите негови приятели, които са се загубили на строежа. Събирай желетата в играта за бонус точки и мини всички нива, за да събереш максимален резултат.
Целувка с Виолета Пъзел
Целувка с Виолета Пъзел Играй с Виолета и подреди парчетата от пъзела, в който Виолета ти изпраща въздушна целивка.
Болинло
Болинло Движи се с топчето по платформите и стигни невредим до изхода в играта. Опитай се да завършиш всички 12 нива и се забавлявай.
Смешни вицове, клипове и снимки