Дата 2012.02.29  Време 14:54  Посещения 128  Игри Игри
Флаш игри - Дървен мост Дървен мост (Wooden path) е пъзел онлайн флаш игра, в която трябва да построите мост. Целта е така да разместите елементите, че дървените елементи да свързват изцяло двата бряга.

На пръв поглед играта не изглежда нещо по-различно от останалите подобни игри. Но ако се заиграете, ще видите колко е оригинална. Има много различни елементи, а свързването на дъвените повърхности в по-трудните нива е исключително предизвикателство.

Ако искате да си размърдате мозъка и все още не сте играли тази игра, пробвайте я, няма да съжалявате!

Приятна игра!

Коментари:

blade
date 2012.03.01  time 22:42
готина е играта, минал съм всички нива

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Тръби за черно злато
Тръби за черно злато Стани петролен магнат с тази логическа онлайн игра. Петролът се нарича още черно злато, понеже е една от най-скъпите суровини. В тази игра твоята задача е да свържеш тръбите, така че петролът да потече до повърхността. Завърти тръбите и направи свързана линия от тръби, така че да не изпуснеш нито една капка от черното злато.
Джунгла 5 разлики
Джунгла 5 разлики Влез в джунглата и се забавлявай с животните в тази онлайн игра с откриване на разлики. Играта включва 20 вълнуващи нива с много интересни животни в джунглата. Двете картинки изглеждат на пръв поглед еднакви, но между всяка двойка има 5 разлики. Твоята задача е да намериш 5 разлики във всяко едно ниво. Намери разликите между картинките колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Маджонг делукс 2
Маджонг делукс 2 Играй във втората част на тази интересна онлайн маджонг игра. Целта на играта е да премахнеш всички плочки от дъската. Можеш да премахнеш само двойки плочки, които са свободни отстрани.
Ели и приятели Приготви се за първа среща
Ели и приятели Приготви се за първа среща Ели и нейните приятелки ще се готвят за първа среща в тази онлайн игра за момичета. Присъедини се към момичетата и пробвай модни аксесоари и блестящи рокли. Гмурни се във вълнуващата атмосфера на една първа среща и помогни на Ели да се подготви добре. Първото впечатление, което външният вид прави, е много важно. Затова Ели иска да изглежда блестящо за романтичната среща.
Смешни вицове, клипове и снимки