Дата 2012.05.01  Време 11:15  Посещения 256  Игри Игри
защитни кули
Магически камъни и много насекоми Магически камъни (Gem craft) е онлайн стратегическа игра. Ако сте любител на защитните игри с кули, със сигурност ще харесате и тази игра. Тя е интересна, оригинална и много разнообразна.

Трябва да построите силна защита от кули (tower defense), за да спрете нападателите. На разположение имате освен кули и капани, които можете да поставяте на пътя. В кулите и капаните трябва да бъдат поставени магически камъни, които убиват враговете.

Играта има много разнообразни нива, в които ще трябва да спрете безброй буболечки, преди да стигнат до вашата крепост. Всяко ниво има начертани пътища, по които могат да минават буболчеките. Трябва внимателно да изберете къде да поставите кули и какъв вид камъни да сложите в тях.

Всеки магически камък в играта има различни свойства и е полезен в различни ситуации. В някои нива трябва да наблегнете на точно определен вид камъни, според това какви противници имате.

Играта има няколко части, които можете да играете - Магически камъни, Магически камъни 2, Магически камъни 3, Магически камъни 4 Преследване на сенки.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:

Подобни публикации:

Динамони 7
Динамони 7 Избери свой собствен демон и победи противниците в тази седма част на играта. Тази нова част на играта със събиране на чудовища включва четири нови зони за изследване. Създай свой отбор и стани истински Динамон водач. Твоето пътешествие около света продължава с демоните в тази седма част на играта.
Гараж за коли Разлики
Гараж за коли Разлики Играй в гаража с тази онлайн игра с откриване на разлики. Картинките в играта изглеждат на пръв поглед еднакви, но има 5 разлики между всяка една двойка картинки. Твоята задача е да откриеш всички разлики. Завърши всяко едно ниво колкото може по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Стани ушен лекар
Стани ушен лекар Стани ушен лекар и лекувай пациентите в лекарския кабинет в тази онлайн игра. Опашката от пациенти за лечение на ушите в болницата нараства. Нужен е ние лекар и ти можеш да помогнеш. Следвай инструкциите в играта и се научи бързо как да лекуваш ушите на пациентите. Използвай различни инструменти, почисти ушите и излекувай всички проблеми колкото можеш по-ефикасно и по-бързо.
Изследвай стаите Скрити предмети
Изследвай стаите Скрити предмети Изследвай различни стаи със скрити предмети в тази забавна онлайн игра. Тук можеш да играеш в 18 нива, всяко от които има 6 предмета за откриване. Наслади се на вълнението от търсене на предметите в различни интересни стаи. Движи екрана наляво и надясно, за да огледаш цялата стая. Открий всички предмети колкото можеш по-бързо, за да събереш повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки