Дата 2012.07.21  Време 16:46  Посещения 408  Игри Игри
Кейк приключение - колко храна можеш да изядеш Обичате ли да похапвате? Това е любимото занимание на сладкото чудовище в играта Кейк приключение (Slime Quest). В тази игра храната е не само нужна на чудовището, за да оцелее. Тук трябва да съберете достатъчно тегло, за да можете да счупите вратите към центъра на Земята. Там разбира се ще намерите още храна!

Във всяко ниво от играта трябва да намерите начин да преминете през различните препятсвия, така че да се доберете до храната. След като изядете всичко, трябва да можете да стигнете и до бялата врата, за да я счупите. Ако преядете, понякога може да е трудно да се премине през някое тясно място. Затова играта предоставя и опцията да връщате храната обратно. Така спокойно можете да ядете храната и по няколко пъти. Звучи страхотно нали?

Освен кейк, както предполага заглавието на играта, ще можете да хапнете месо, пица, суши и много други неща. Внимавайте обаче тази страст на чудовището да не се прехвърли и върху вас. Преяждането не е полезно за вас и вашето здраве. Най-добре е да оставите тази работа за чудовищата в игрите.

Играта има две части Кейк приключение и Кейк приключение 2.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Подреди купчината
Подреди купчината Подреди цветните цилиндри в тази онлайн логическа игра. Можеш да местиш най-горния цилиндър от всяка купчина. Премести последователно всички цилиндри с еднакъв цвят в една от купчините. Има два режима на игра - лесен с повече време и сложен, в който има по-малко купчини, в които можеш да подреждаш цилиндрите. Подреди всички цилиндри по цветове колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Майстор на скоростта
Майстор на скоростта Тази игра ще те отправи на едно пътешествие с бъзи коли и много адреналин. Звука на двигателя и вълнението от скоростта на пътя са главна част от играта. Влез в колата и се състезавай с най-добрите в света. Събирай бонуси, избягвай препятсвията и избутай противниците от пистата, за да си проправиш път. Използвай събраните точки, за да подобриш твоята кола.
Готвене в града на ветровете
Готвене в града на ветровете Кулинарния празник започва в града на ветровете с тази онлайн игра с готвене. Участници от всички страни са дошли, за да покажат своите готварски умения. Те ще приготвят своите любими ястия, за да впечатлят жителите на града. Включи се в празника и приготви различни ястия, десерти и напитки. Не забравяй, че ястията не трябва да са само вкусни, но и трябва да изглеждат колкото се може по-впечатляващо.
Каубои против роботи
Каубои против роботи Извади каубойските оръжия и се защитавай от роботите в тази онлайн екшън игра. Стреляй и спри атакуващите роботи преди да са разбили твоята защита и да стигнат до теб. Нивата ще стават все по-трудни и ще са истинско предизвикателство за твоите стрелкови умения. Унищожи всички противници и събери всички звезди и колкото се може повече точки в играта.
Смешни вицове, клипове и снимки