Дата 2012.07.26  Време 10:44  Посещения 244  Игри Игри
Битка между хипопотами и носорози Обичате ли да си играете с животни? В играта Хипопотами и носорози (Hippos vs Rhinos) ще имате възможност да го направите. Тук трябва да помогнете на хипопотамите да победят носорозите. Опитайте се да решите пъзела и да го направите.

Хипопотамите и носорозите са поставени на различни платформи. Вие можете да премахвате цветните платформи, така че да накарате животните да се движат - да паднат или да се таркулнат. Можете и да използвате определени елементи, за да спрете движението на дадено животно.

Преценете добре кои платформи трябва да премахнете, така че носорозите да паднат, а хипопотамите да останат невредими на някой от елементите. За целта можете да използвате хипопотамите, които се търкалят, за да бутнат носорозите. Може също просто да изкарате носорозите извън баланс и те да паднат встрани от всички платформи.

Помогнете на веселите хипопотами и премахнете носорозите, които са нападнали тяхната територия.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Гумени блокчета Еволюция
Гумени блокчета Еволюция Това е класическа онлайн игра с гумени тетрис блокчета. Вместо блокчетата да се спускат отгоре, ти можеш да ги вземеш и да ги поставиш където поискаш в решетката на игралното поле. Подреждай блокчетата внимателно, така че да правиш пълни линии или колони, за да изчистиш блокчетата и да освободиш място за други блокчета. Постави колкото може повече блокчета и направи повече цели линии, за да постигнеш по-висок резултат в играта. Можеш да играеш в три различни режима на игра.
Намери славея
Намери славея Отправи се на едно вълнуващо приключение с плодчетата и открий славея в тази онлайн логическа игра. Пътувай праз различни населени места, гори и поля, за да стигнеш до крайната цел. Всяко ниво ще те отправи на различно местоположение, където ще се запознаеш с различни плодчета. Целта във всяко ниво е да намериш плодовете и другите обекти от списъка в горната част. Плъзгай еркана настрани и открий всички цели. Някои от плодовете могат да се крият вътре. Други плодчета ще се показват само за кратък период от време. Бъди бърз и завърши нивата колкото се може по-бързо, за да получиш по-висок резултат в играта.
Плодови линии
Плодови линии Влез в градината и играй с вкусни плодове и зеленчуци в тази логическа онлайн игра. Премести елементите и ги подреди в редици по пет еднакви. Избери предмет, за да го избереш, и после избери място, където да го поставиш. Всеки път, когато местиш някой предмет и няма нова успешна комбинация, нови плодове и зеленчуци ще се появят на игралното поле. Направи колкото може повече комбинации, за да спечелиш повече точки в играта. Не оставяй игралното поле да се запълни, в противен случай играта ще приключи.
Свържи кристалите
Свържи кристалите Открий един омагьосан свят с блестящи кристали в тази онлайн логическа игра. Присъедини се към две джуджета на епично приключение и събери красиви скъпоценни кристали. Премини през редица от предизвикателни нива в тази маджонг игра със свързване на предмети. Свържи скъпоценностите по двойки, създай мощни комбинации и постигни победа във всяко едно ниво.
Смешни вицове, клипове и снимки