Дата 2012.08.15  Време 11:16  Посещения 142  Игри Игри
Приключение за приятели Приключенията и приятелите вървят ръка за ръка. В играта Приятели на приключение (Super adventure pals) ще можете да бъдете част от едно вълнуващо приключение. Главният герой е младо момче, което има двама приятели. Те са едно сладко жирафче и един малък камък, които го подкрепят във всяко начинание.

За нещастие не всичко се развива добре. Лошият господин Б завижда на добрите приятели и решава да ги раздели. Той отвлича камъка, а загубата наранява много момчето. То хуква след злодея, за да спаси своя приятел. Мистър Б обаче е предвидил всичко и успява да избяга, като удря силно момчето, за да не може да го последва.

Хубавото е, че героя е жив и здрав, спасен от красиво момиче. Мистър Б е избягал надалеко в Ледените планини. За да се стигне до там обаче, първо трябва да се съберат шест магически камъни. С тяхна помощ могат да се отварят вратите към Ледените планини.

Помогни на момчето да събере камъните и да намери лошия мистър Б. Спаси неговия приятел камък, за да могат отново да бъдат заедно.

Приятна игра!

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Яйчен стрелец
Яйчен стрелец Играй с великденските яйца и ги групирай по цветове в тази онлайн логическа игра със стрелба с балончета. Яйцата ще се движат бавно надолу, а ти трябва да реагираш бързо и да ги групираш по цветове, за да ги събереш за Великден. Бъди бърз и не позволявай на яйцата да стигнат до долната граница, в противен случай играта ще приключи.
Сладък свят
Сладък свят Гмурни се в свят на бонбони и всякакви други сладости с тази онлайн логическа игра. Тук твоята задача е да събереш определен вид бонбони, за да завършиш дадено ниво от играта. За целта трябва да подредиш бонбоните по видове в колони или редове. Направи редици от три или повече еднакви бонбона, за да ги събереш.
Пирати 5 разлики
Пирати 5 разлики Отправи се на вълнуващо пиратско приключение с тази онлайн игра с разлики. Огледай добре двете картинки и открий петте разлики във всяко едно ниво на играта. Бъди колкото можеш по-бърз, за да получиш по-висок резултат.
Подреди 4 Пиратско издание
Подреди 4 Пиратско издание Това е класическа онлайн игра, в която трябва да подредиш четири в редица. Играта се играе от двама играчи, които се редуват да поставят пулове. Пускай своите пулове на игралното поле и се постарай да ги подредиш, така че да направиш четири в редица, колона или по диагонал. Внимавай противникът ти да не направи редица преди теб и се постарай да блокираш неговите опити. Играта може да се играе от двама играчи на един компютър или в игра против компютъра.
Смешни вицове, клипове и снимки