Дата 2014.06.18  Време 20:21  Посещения 405  Новини Новини
Нов сайт за онлайн игри 7igri.com Тук ще ви представим един нов сайт за флаш игри - 7igri.com, където можете да играете много забавни онлайн игри. 7igri.com има приятен дизайн, лек и семпъл интерфейс. Тук лесно лесно можете да намерите своите любими игри.

Всяка седмица в сайта се добавят нови 7 игри, които можете да играете напълно безплатно. От тук идва и името на сайта - седем игри. Сайтът предлага много различни допълнителни функции на своите посетители - топ класация на игри, добавяне на игри в любими, списък с последно играни игри и други.

Игрите в сайта могат да бъдат намерени в различни списаци по категории. В началната страница на сайта са разположени най-новите игри, които са добавени в сайта. Игрите в списъците са изобразени единствено посредством снимка от самата игра. Когато се посочи с мишката върху снимката, се появява заглавието на играта.

Всеки списък с игри е разположен на страници по 35 игри. При преминаване в долната част на екрана, игрите от следващата страница се появяват автоматично. Това прави навигацията в сайта лесна и не затруднява посетителите с необходимостта от натискане на бутони.

Надяваме се този сайт да ви хареса и да ви донесе много забавни моменти.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Яйчена ферма
Яйчена ферма Влез в яйчената ферма и се забавлявай с гладната лисица в тази онлайн игра. Движи се бързо наляво и надясно и не испускай вкусните яйца. Изпълни целите във всяко едно ниво, за да продължиш напред в играта. Събирай яйцата и внимавай да не хванеш някое развалено яйце.
Тръби за черно злато
Тръби за черно злато Стани петролен магнат с тази логическа онлайн игра. Петролът се нарича още черно злато, понеже е една от най-скъпите суровини. В тази игра твоята задача е да свържеш тръбите, така че петролът да потече до повърхността. Завърти тръбите и направи свързана линия от тръби, така че да не изпуснеш нито една капка от черното злато.
Джунгла 5 разлики
Джунгла 5 разлики Влез в джунглата и се забавлявай с животните в тази онлайн игра с откриване на разлики. Играта включва 20 вълнуващи нива с много интересни животни в джунглата. Двете картинки изглеждат на пръв поглед еднакви, но между всяка двойка има 5 разлики. Твоята задача е да намериш 5 разлики във всяко едно ниво. Намери разликите между картинките колкото можеш по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Маджонг делукс 2
Маджонг делукс 2 Играй във втората част на тази интересна онлайн маджонг игра. Целта на играта е да премахнеш всички плочки от дъската. Можеш да премахнеш само двойки плочки, които са свободни отстрани.
Смешни вицове, клипове и снимки