Дата 2014.10.23  Време 17:40  Посещения 531  Новини Новини
Flashigri.org с мобилна версия Сайтът за онлайн игри flashigri.org вече има и мобилна версия, където можете да играете много игри на вашите мобилни устройства, които имат тъчскрийн.

Онлайн игрите могат да бъдат играни на вашите телефони или таблети, стига да имате връзка към интернет. За да можете да играете, вашето мобилно устройство трябва да поддържа html5, което е валидно за новите мобилни браузъри.

Можете да играете мобилните игри в сайта независимо къде се намирате, като влезете от телефона си на flashigri.org. Автоматично ще бъдете препратени към мобилната версия на сайта - m.flashigri.org.

Очакваме вашите мнения и предложения за мобилната версия на сайта или нови игри, които можем да включим в сайта.

Приятна игра.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стани ушен лекар
Стани ушен лекар Стани ушен лекар и лекувай пациентите в лекарския кабинет в тази онлайн игра. Опашката от пациенти за лечение на ушите в болницата нараства. Нужен е ние лекар и ти можеш да помогнеш. Следвай инструкциите в играта и се научи бързо как да лекуваш ушите на пациентите. Използвай различни инструменти, почисти ушите и излекувай всички проблеми колкото можеш по-ефикасно и по-бързо.
Изследвай стаите Скрити предмети
Изследвай стаите Скрити предмети Изследвай различни стаи със скрити предмети в тази забавна онлайн игра. Тук можеш да играеш в 18 нива, всяко от които има 6 предмета за откриване. Наслади се на вълнението от търсене на предметите в различни интересни стаи. Движи екрана наляво и надясно, за да огледаш цялата стая. Открий всички предмети колкото можеш по-бързо, за да събереш повече точки в играта.
Магическа гора Плочки
Магическа гора Плочки Играй с маджонг плочките в магическата гора в тази онлайн логическа игра. Твоята задача в играта е да свържеш всички маджонг плочки на игралното поле. Можеш да свързваш плочките с непрекъсната линия, която прави не повече от два завоя. Събери всички горски плодове и завърши всяко ниво колкото можеш по-бързо, за да получиш по-добър резултат в играта.
Стрелба с цветя
Стрелба с цветя Това е забавна онлайн игра със стрелба с цветя. Изстреляй цветята и ги групирай по цветове. Целта в играта е да изчистиш цветята от игралното поле, като ги групираш по цветове. Бъди колкото се може по-бърз и изчисти повече цветя. Ако някое цвете премине през долната граница, играта ще приключи.
Смешни вицове, клипове и снимки