Дата 2012.03.29  Време 18:59  Посещения 198  Новини Новини
Без игри с еротично съдържание в сайта Игрите в голямата си част са предназначени за деца, независимо дали са "малки" или вече "пораснали". Затова решихме да забраним добавянето в сайта на игри с еротично съдържание.

В сайта е забранено добавянето на игри със съдържание за възрастни. Игрите, които се добавят в сайта не трябва да съдържат изображения с еротично съдържание.

Ако забележите такива игри, ще се радваме да ни сигнализирате, за да ги деактивираме.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Стани ушен лекар
Стани ушен лекар Стани ушен лекар и лекувай пациентите в лекарския кабинет в тази онлайн игра. Опашката от пациенти за лечение на ушите в болницата нараства. Нужен е ние лекар и ти можеш да помогнеш. Следвай инструкциите в играта и се научи бързо как да лекуваш ушите на пациентите. Използвай различни инструменти, почисти ушите и излекувай всички проблеми колкото можеш по-ефикасно и по-бързо.
Изследвай стаите Скрити предмети
Изследвай стаите Скрити предмети Изследвай различни стаи със скрити предмети в тази забавна онлайн игра. Тук можеш да играеш в 18 нива, всяко от които има 6 предмета за откриване. Наслади се на вълнението от търсене на предметите в различни интересни стаи. Движи екрана наляво и надясно, за да огледаш цялата стая. Открий всички предмети колкото можеш по-бързо, за да събереш повече точки в играта.
Магическа гора Плочки
Магическа гора Плочки Играй с маджонг плочките в магическата гора в тази онлайн логическа игра. Твоята задача в играта е да свържеш всички маджонг плочки на игралното поле. Можеш да свързваш плочките с непрекъсната линия, която прави не повече от два завоя. Събери всички горски плодове и завърши всяко ниво колкото можеш по-бързо, за да получиш по-добър резултат в играта.
Стрелба с цветя
Стрелба с цветя Това е забавна онлайн игра със стрелба с цветя. Изстреляй цветята и ги групирай по цветове. Целта в играта е да изчистиш цветята от игралното поле, като ги групираш по цветове. Бъди колкото се може по-бърз и изчисти повече цветя. Ако някое цвете премине през долната граница, играта ще приключи.
Смешни вицове, клипове и снимки