Дата 2012.12.12  Време 19:47  Посещения 625  Новини Новини
коледа
Коледа идва с нови коледни игри Коледа идва, а с нея и много нови забавни Коледни игри. Намерете много коледни игри в специална отделна категория Коледни игри. Можете да добавите в сайта игра с коледна тематика, която сте харесали.

Ето някои нови предложения за коледни игри:

Коледа с базука 2

Дядо Коледа си е взел базука, с която може по-бързо да доставя подаръците. Помогни му да уцели всички комини на къщите.

Елф спасява Дядо Коледа

Дядо Коледа е заседнал в един от комините преди Коледа. Помогни на Елфа да реши загадката и да спаси Дядо Коледа, за да може той да разнесе и останалите подаръци.

Стреляй с Дядо Коледа

Тичай и стреляй с Дядо Коледа и му помогни да елиминира всички противници, които се опитват да го спрат да разнесе подаръците за Коледа.

Наводнено село Бъдни вечер

Прокопай канали в селото и помогни на селяните да изгонят пиратите в навечерието на Бъдни вечер.

Дядо Коледа ракета 2

Лети с Дядо Коледа в небето и му помогни да стигне до Луната, където са всички подаръци за Коледа.

Коледни подаръци

Разрежи въжетата и помогни на Дядо Коледа да напълни всички коледни чорапи с подаръци.

Ритни Дядо Коледа 3

В тази игра трябва да помогнете на Дядо Коледа да стигне до всеки комин, за да може да достави подаръците на време за Коледа. На разположение са двата най-верни елени на Дядо Коледа, които могат да го ритнат и да го изпратят в желаната дестинация.

Коледен тетрис

Всеки обича подаръци, а Коледа без подаръци не може. Играйте тази забавна тетрис игра с много подаръци. Изчистете кулите от подаръчни кутии преди да станат много високи и да наранят преминаващите птици.

Коледна памет 2

Запомнете местата на коледните предмети и намерете двойките еднакви. Бъдете съсредоточени, понеже предметите често ще си сменят местата.

Липсващ коледен подарък

Дядо Коледа е загубил подаръците. Помогни му да премине през препятствията, да събере подаръците в торбата и да ги достави по домовете.

Коледна плячка 2

Размести местата на коледните предмети и ги подреди по три от вид в колона или ред, за да ги събереш.

Турбо Дядо Коледа 2

Изстреляй Дядо Коледа в небето и събирай много елементи и точки.

60 секунди коледно бягство

Помогни на Дядо Коледа да стигне до желаната дестинация за по-малко от 60 секунди и да разнесе всички подаръци.

Играйте забавни Коледни игри и се забавлявайте заедно с нас. Пожелаваме ви весели празници изпълнени с много весели моменти и подаръци. Дано Коледа ви донесе това, което сте си пожелали.

Напиши коментар:
Име:
Текст:
Първата буква от азбуката:
Моден практикант Стилно пътуване
Моден практикант Стилно пътуване Отправи се на едно преобразяващо пътуване в света на стила и модата с тази онлайн игра за момичета. Стани практикант в една модна компания и се научи да съставяш красив моден външен вид. Потопи се в забързания свят на модата. С всяка една задача в играта можеш да подобриш модните си умения и да отключиш нови възможности да заблестиш.
Динамони 7
Динамони 7 Избери свой собствен демон и победи противниците в тази седма част на играта. Тази нова част на играта със събиране на чудовища включва четири нови зони за изследване. Създай свой отбор и стани истински Динамон водач. Твоето пътешествие около света продължава с демоните в тази седма част на играта.
Гараж за коли Разлики
Гараж за коли Разлики Играй в гаража с тази онлайн игра с откриване на разлики. Картинките в играта изглеждат на пръв поглед еднакви, но има 5 разлики между всяка една двойка картинки. Твоята задача е да откриеш всички разлики. Завърши всяко едно ниво колкото може по-бързо, за да получиш повече точки в играта.
Стани ушен лекар
Стани ушен лекар Стани ушен лекар и лекувай пациентите в лекарския кабинет в тази онлайн игра. Опашката от пациенти за лечение на ушите в болницата нараства. Нужен е ние лекар и ти можеш да помогнеш. Следвай инструкциите в играта и се научи бързо как да лекуваш ушите на пациентите. Използвай различни инструменти, почисти ушите и излекувай всички проблеми колкото можеш по-ефикасно и по-бързо.
Смешни вицове, клипове и снимки